Inese üheks läbi aegade kuulsamaks lavakostüümiks on olnud Jana Hallase loodud roheline kauboi-kaabuga komplekt, milles Ines esindas Eestit 2000. aasta Eurovisiooni lõppvõistlusel Stockholmis.

"Jana stiil oli hoopis teine, kui see, mis mina sellel ajal olin. Ma olin ikka hästi tagasihoidlik ja mulle ei meeldinud võib-olla paljastada end liiga palju. Ma ei kandnud väga liibuvaid asju, aga Jana stiil oli selgelt pigem just hästi liibuv ja pigem hästi seksikas. Et eks see nagu vastuolus minuga oli ja ega ma väga õnnelik ei olnud nendes riietes," rääkis Ines.

Tänaseks on Inese välimusega seotud valikud muutunud küpsemaks ja enesekindlamaks. Naine tunneb eksimatult ära enda stiiliga sobivad esemed ning kunagised läikivad, liibuvad ning naba paljastavad tähelepanupüüdjad on asendunud lihtsamate vormide ning tagasihoidlikumate toonidega.

"Ma arvan, et ma olen selline lihtne oma riietuses. Viimasel ajal eriti. Kui kahekümnendate alguses meeldis mulle rohkem katsetada ja proovida, siis just viimasel ajal olen ma pigem mugav. Kannan pigem monokroomsed riided ja selliseid mitte väga värvilisi asju, mida on lihtne omavahel kombineerida," ütles laulajtar.

Oma stiilieeskujudest rääkides ütles Ines, et ehkki tal tänasel päeval suuri eeskujusid ei ole, siis Instagrami vahendusel ta mõningaid moodsaid naisi, nagu näiteks Inglise modelli ja telesaatejuhti Alexa Chungi, siiski jälgib

"Kapist välja" on uus 8-osaline sari, mis pühendatud Eesti moe tutvustamisele. Saade on eetris teisipäeviti kell 20.00 ETV2-s.