Heategevusega on Gerli Padar (37) tegelenud aastaid. Sel talvel võtab ta patroonina osa juba seitse aastat kestnud projektist "Inglipuu".

Lauljanna sõnul on saatus teda ümbritsenud mitme suurepärase ja toreda naisega, keda ta hellitavalt oma sotsiaalseteks kasuemadeks nimetab. "Need naised on minu eeskujud. Nad on oma elukogemustest lähtudes osanud hästi sõnastada headuse ahelat. See pole nii, et kui mina aitan sind, pead sina mind vastu aitama. Elus on pigem nii, et mina aitan sind ja sina omakorda aitad kedagi teist."

Just sellisel viisil jätkub headuse ahel. "On oluline, et minu lapsed näeksid mitte ainult sõnades, vaid ka minu tegudes, kuidas see kõik tegelikult toimib ja mida tähendab andmisrõõm," seletab üsna pea 12aastase Amanda Rebecca ja kahese Camilla Miranda ema.

Gerli ja tema rokkmuusikust venna Taneli lapsepõlv möödus üsna kitsastes tingimustes. Ta mäletab, kuidas tema ema leidis lahendusi ja nuputas välja erinevaid asju, et tema lapsed oleksid rõõmsad ega tunneks millestki suurt puudust.