Üks suurimaid sündmusi tõotab tulla Elizabeth II troonijuubelile pühendatud kontsert esmaspäeval, 4. juunil kell 21:30, mida kannab üle ka ETV.

Buckinghami palee ees toimuv staaridest kubisev kontsert tähistab kuninganna 60 aastat võimulolekut ning selle on kokku pannud ansambli Take That üks liige Gary Barlow, vahendab Entertainment.stv.

Barlow, kes on hetkel Inglismaa muusikaäris väidetavalt kõige hõivatum mees, on pühendanud kogu oma hinge, südame ja aja, et tagada kontserdi edukus ja kuningannale meeldivus.

Barlow on kutsunud esinema suurimad staarid nagu Jessie J, JLS, Elton John, Tom Jones, Paul McCartney, Kylie Minogue, Cliff Richards, Ed Sheeran ning Stevie Wonderi ja mitmed teised.

Tal on isegi õnnestunud saada esinema oma vana sõber Robbie Williams, kes on tegelikult väga hõivatud tööga uue albumi kallal. Varsti isaks saav Robbie ütles: "Ma olen elevil, et saan osaleda Londonis pidustustel, ning tunnen uhkust, et saan kontserdil esineda."

Ta lisas naljatades: "Kui see mulle rüütliseisust ei too, siis ei too seda miski. Ma ei suuda kontserti ära oodata."

Williams pole ainuke, kes ei suuda kontserti ära oodata, sest nii Kate Middleton, prints William ja prints Harry on elevil, et näha, kuidas mõned nende lemmikartistidest esinevad otse nende vanaema akna all.

Kate on eriti põnevil just kontserdi pärast, sest ta on suur Take Thati fänn ning tema suurteks lemmikuteks on Robbie Williams ja Gary Barlow, kes mõlemad ka esinevad.

Kõigi silmad koonduvad just Kate'i peale, et näha kas ta laulab kaasa mõnele loole, nagu juhtus 2007. aastal, kui teda ja prints Williami märgati printsess Diana mälestuskontserdil kaasa laulmas Take Thati loole "Back for Good".

Troonijuubelile pühendatud lugu: