"Kavatsen selle lapse adopteerida," kinnitas 2003. aastal 18 miljoni euroga jalgpalliklubisse värvatud, kuid narkotestis põrunud ja seepärast 2004. aastal vallandatud 34-aastane Mutu. "Ma ei teadnud, kuidas edasi elada, kuidas oma hommikusööki süüa, kui seda lugu telerist nägin. See laps on eriline. Kui teda uudistes nägin, teadsin, et pean ta lapsendama, ta on mulle jumala poolt saadetud," vahendab The Sun mehe sõnu.

Kolme lapse isa ütles, et tema ja ta abikaasa Consuelo plaanivad võtta ühendust lapse vanematega ja alustada läbirääkimist, kui see peaks seaduslikult võimalikuks osutuma. Nimelt ei ole Rumeenia hetkel nende 17 välisriigi seas, kelle kodanikele on tehtud võimalikuks Hiinast laste adopteerimine.

"Vaadake vaid seda vaest väikest poissi. Tal oli mulle väga suur mõju. Ütlesin oma naisele, et peame teda aitama, tegema kõik, mis meie võimuses. Ma ei arvanud kunagi, et lapsendaksin kedagi, kuid teadsin, et pean just teda aitama," pihtis jalgpallur.

Hiinas tualeti äravoolust päästetud vastsündinud poiss viibis mõned päevad haiglas, kuni tema olukord stabiliseerus ning viidi täna hommikul tema vanavanemate hoole alla. Lapse ema, 22-aastane vallaline naine kinnitas politseile, et ei uhanud last meelega tualetist alla ning see juhtus kogemata, samal ajal kui naine oma verevoolu peatada püüdis. Kuuldavasti püüdis naine lapse salaja sünnitada, kuna ei saanud endale aborti lubada. Politsei on kindlaks teinud ka võimaliku isakandidaadi, kes aga nõuab isadustesti.