Laulja Ivo Linna (62) lööb kaasa uues nulleelarvega lühimängufilmis «Priceless», kus ta mängib iseennast – vana rockstaari. Ivo vedeleb spaas ja teda teenindavad neli modelli, keda mängivad Kadri Tuisk, Diana Mikita, Svetlana Dushenkina ja Ilona Faustova.

«Miks mitte,» kommenteerib Linna oma näitlejakarjääri. «See tundus olevat mõnusalt napakas värk. Mul meeldib uusi asju proovida. Ma ei ole filmi veel näinud, ei oska hinnata, aga tegijad ise olid õhinal asja kallal.»

Muusikaröövist pajatava krimifilmi taga on loominguline meeskond koosseisus reklaamklippide tegija Heigo Lepla ja IT-firma Playtech probleemikoordinaator Silver Siilak.

«Teeme filme sisemise loomevajaduse ajel ja me ei kasuta ühtegi päris näitlejat,» ütleb filmi režissöör Heigo Lepla. Lepla õppis kaks nädalat Balti Filmi- ja Meediakoolis, kuid loobus sellest – tema arvates ei olnud sealt midagi õppida. «Mida ma ikka oma aega raiskan, mulle ei meeldi Euroopa filmikeel. Minu pilk on ikka Hollywoodis,» tõdeb Lepla. Ta teeb asja hingega – oma esimeses lühifilmis «Profid» lasi ta puruks sõita oma isikliku auto Opel Kadett.