Trummarid jäävad esinedes üldjuhul publiku jaoks varju, kuid Propelleri viimasel, 35. sünnipäeva kontserdil jäi bändi uus nooruke rütmihoidja Aneta Varts (19) laulja Peeter Volkonskiga (59) lõpuks vähemalt kaamera ette! Keskkooli lõpetav Aneta jätkab bändis oma varalahkunud isa Ivo Vartsi asemel. 

Peeter Volkonski mugistab mõnuga naerda, sest bändiliikmete vanuseskaala on neil nüüd enneolematult lai! «Meil on ju bändis nii vanaduspensionär Peeter Määrits (63) kui ka abiturinet Aneta,» nendib ta, ja lisab, et see ei olnud tüdrukul esimene kord Propaga üles astuda. Peetri sõnul saab Aneta suurepäraselt hakkama!
Pärast Ivo Vartsi traagilist lahkumist mullu jaanuaris jäi muusikailm ühe hinnatud tegija võrra vaesemaks. Ivo Varts on mänginud veel sellistes bändides nagu Ruja, Kaseke, Haak, Apelsin, In Spe, Mahavok ja Compromise Blue.
Leinas Propeller uue inimese leidmisega ei kiirustanud. «Me ei rääkinud sellest, see oligi kohe niimoodi, et... me ootasime, mida Ain otsustab,» ütleb Peeter Volkonski nüüd. Propelleri kitarrist ja Ivo vend Ain Varts kutsuski ühel hetkel bändi Aneta.
Propeller astus naistepäeval toimunud sünnipäevakontserdil üles koosseisus Peeter Volkonski  (laul), Peeter Määrits (laul), Ain Varts (kitarr), Priit Kuulberg  (bass), Peeter Malkov (laul, flööt) ja Aneta Varts (trummid). Jõudu, vanad... ja noored!