«Vähemalt kakskümmend aastat olen mõelnud, et küll oleks lahe, kui peres oleks üks selline mänguasi, mis pärandatakse isalt pojale ja – jääbki ainult perekonda,» sõnab Jaagup Kreem (41). Terminaatori solist teostas nüüd juba koos poeg Robin Rioga (11) selle ammuse unistuse ja ostis 5,7liitrise mootoriga Chevrolet Corvette’i aastast 1976!

Jaagup ja Robin olid juba mitu head aastat isekeskis arutlenud sel teemal, et neil võiks olla üks lahe auto! Päris tühjana pole isa-poja garaaž ses mõttes siiski kunagi seisnud – Jaagup oli üksvahe 1972. aasta Pontiac Trans Am`i omanik, aga müüs selle maha.
«Nüüd vaatasime Internetist pilte ja arutasime, et mis auto võiks meil nüüd olla,» meenutab Jaagup. «Vahepeal oli plaan tuua Ameerikast ära 1967. aasta Ford Mustang Fastback – see oleks olnud Robini lemmikauto! Aga minu lemmikauto on olnud alates ajast, kui meil läksid piirid lahti ja soomlased hakkasid siin käima, just Chevrolet Corvette. See auto jäi mulle siis esimest korda silma, kuna üks Soome mees sõitis Tallinna vahel ühe täpselt samasuguse 1976. aasta Chevy`ga ringi. Nägin ja mõtlesin, et vot see on üks õige muskelauto ikoon!»
Just sellise leidsidki Jaagup ja Robin siitsamast Eestist, kui lõid lahti netisaidi Auto24. Auto hinna jätab Jaagup enda teada, kuid sõnab, et selle sees olid ära tehtud ka juba need kõige vastikumad tööd – kere oli raami pealt maha tõstetud ja raam tsingitud. Ka mootorit oli kohendatud. «Loomulikult on ta praegu poolik projekt, eks seda saab siin veel mitu aastat ehitada, parendada, värvida ja mõelda, mis tast saab. Üldiselt need autod enam hinnas ei kaota, vastupidi – neid ju enam maailmas juurde ei teki. Selles mõttes, ma arvan, oli see hea investeering.»
Kui palju üks selline 5,7liitrise mootoriga iludus ka kütust neelab? Uskuge, kõik neelab ära!