Oli siin nüüd Kroonika käsi mängus, kes mõne aja eest Jaan Tätte juuniori (25) ehk artist Meisterjaani tööotsimisest kirjutas, või mõjutasid muud tegurid – igatahes on muusik tänaseks meelepärasel ametipostil alustamas! Tööpakkumiste seast omapäraseim oli tegutsemine võrkturunduses. "Läbi telefoni naiste pesu müümine pole päris see, mida teha tahan," ütleb aga Jaan. 

Jaan stardib oma töömeheeluga Telliskivi Loomelinnakus. "Alustan esialgu tehniku õpipoisi rollis," ütleb Jaan. Ta hakkas kinni põnevast pakkumisest loomelinnakus asuvas Erinevate Tubade Klubist (ETK), kus korraldatakse kontserte ja muid üritusi. 

Kuna ETKs on kasutuses kaasaegseim esitlustehnoloogia koos interaktiivsete multimeedialahendustega, on see töö Balti Filmi- ja Meediakoolis õppinud Jaani jaoks kui rusikas silmaauku. Enda sõnul ta just millestki sellisest – töötamisest tehnika keskel erinevate aparatuuridega – ta unistaski. 

ETK ühe peremehe Johannes Veski sõnul nägi ta Jaani tööotsimise hõiget sotsiaalvõrgustikus ning reageeris sellele. "Jaan on õppinud BFMis ning sellega ta silma jäi. Tundus, et ta võiks meie tegemistega hästi sobida."

Telli Kroonika digiajakiri SIIT või paberväljaanne SIIT!

Jaga
Kommentaarid