Sel nädalal avaldas poliitik ja Tallinn 2011 juhatuse liige Evelyn Sepp oma Facebooki kontol, et Ivo Linna ja Tõnis Mägi ei usu enam sellesse, millest nad laulavad: "Ma ei usu, et nad usuvad, et see on see Eesti, mis neil siis südame põksuma pani. Seega olnuks selle tunde rekarnatsioon lihtsalt silmakirjalik ja ebasiiras, muud ei midagi."

Nii Tõnis Mägi kui ka Ivo Linna on selle seisukoha peale pahased. Mägi sõnas Õhtulehes: "Kui on mingid kahtlased rahad liikunud, siis on vaja tähelepanu mujale viia. Tuleks vaadata, et mis juhtus tädiga (Evelyn Sepp), et miks karjuma hakkas. See ei ole juhus, ma võin mürki võtta selle peale."

Ka Ivo Linna leidis, et mängus on midagi kahtlast: "Ma olen 100% nõus sellega, mida ütleb Tõnis Mägi Evelyn Sepa kohta. Kui ta üritab nüüd tolmu keerutada, et millegilt suuremalt tähelepanu eemale viia, siis see on küll halb variant."

Mida arvab kolleegi artiklist ja sellele järgnenust Jaanus Mutli? "Kindlasti pole tegemist SA Tallinn 2011 seisukohaga. Mis puutub hinnatud muusikute kahtlusi, siis puudub neil väidetel igasugune alus."