Ajakiri Time on paigutanud teismelise filosoofi Jaden Smithi oma 2015. aasta mõjukamate teismeliste edetabelisse (koos Kylie ja Kendall Jenneriga, nii et väga tõsiselt seda võtta ei maksa) ning ta tähistab seda verstaposti oma elus järgmiste sügavate mõtetega.

Kõige mõjukam asi, mida ta elus on teinud:
"Sündimine oli kõige mõjukam asi, mis minu elus on juhtunud."

Tähelepanust, mida tema sõnavõtud on pälvinud:
"Inimestele läheb korda ainult see, mille üle nad saavad naerda, aga kui ma hakkan rääkima millestki, mis vastab sajaprotsendiliselt tõele, nagu näiteks pestitsiidid või Agent Orange'i kasutamine Vietnami sõjas, siis mulle näib, et nad ei hooli sellest, kui seal pole just mingit aspekti, mida nad naeruvääristada saavad."

Sellest, miks inimesed tema üle naeravad:
"Selline on ebateadlike inimeste olemus."

Sellest, et talle ei meeldi lamedused, nagu punasel vaibal käimine:
"Auhinnagaladel käin ma ainult sellepärast, et mu sõbrad on seal. Ja ma tahan oma sõpru näha. Sellepärast ei lähe ma punasele vaibale, mind nimelt ei huvita, mida te arvate sellest, mida ma kannan, kuidas ma seda kannan ja kes seda paremini kannab."

Sellest, mida ta teha tahab:
"Minu eesmärk on terve planeet terveks ravida... Ma tahan terve maailma terveks ravida nagu superkangelane."

Jaden lisas, et umbes kümne aasta pärast kaob ta lihtsalt ära, ja kordas oma ajakirjas GQ välja öeldud veendumust, et ta on taassündinud Gelileo.
Vaene Jaden. Kui teil on teinekord raskusi kõigi oma salasõnade meeles pidamisega, siis teadke, et Jaden-poisi aju töötab teie omast iga päev neli korda aktiivsemalt.