Et saates tuli Kerrol lahendada noore suitsiidiga lõpetanud neiu juhtumit, ei suutnud ta ühel hetkel pisaraid tagasi hoida. "Ta ei mõistnud lõpuni. See oli appikarje. See on alati appikarje ja hüüd tähelepanu järele," selgitas Kerro enesetapjate mõttemustreid. "See on mulle liiga lähedane teema, mõistan seda hästi. Inimesed, kes lõpetavad enesetapuga, ei mõista lõpuni, et see on päriselt lõpp. Sest sel hetkel tundub, et...," jätkas ta, suutmata aga lauset lõpetada, kuna silmad valgusid pisaraid täis.

Selgus, et Kerro oli noore tüdrukuna isegi suitsiidikatseid läbi elanud. "Püüdsin…," tunnistas Kerro, et üritas omal ajal tõepoolest enesetappu. "Tabletid ja veenid," lisas ta lühidalt, detailidesse laskumata. "Mulle tundus tol hetkel, et mul polnud mitte kedagi. Ma ei taha ohvrit mängida, sest ma pole enam ohver. Aga tol hetkel ei jagunud mulle lähedust ja mõistmist," selgitas ta.

End pisut kogunud, suutis nõid aga siiski end koguda ning katsega edukalt lõpuni minna. Nädala parimaks teda sel korral aga siiski ei kuulutatud.