Ühissõidukisse sisenema asunud Kukumägi oli parasjagu teel Mustamäele, Põhja päästekeskusesse omi asju ajama ning jõudis vaevalt astuda bussi sissepääsutrepile, kui bussijuht ootamatult uksed sulges ning kohapealt ära sõitis, tõmmates ühe jalaga ukse vahele kinni jäänud näitleja pikali ning lohistades teda mitu meetrit mööda teed kaasa.

"Oleksin vist kuni järgmise peatuseni niimoodi kaasa lohisenud, kui bussi peatatud ei oleks," kommenteeris Kukumägi Publikule, kuhu saabus info õnnetuse kohta mehelt, kes sõiduki kinni pidas ning näitleja suurematest vigastustest päästis.

"Ma pole isegi täie tervise juures, olin pikalt haiglas. Seljaga oli ka enne pahasti, nüüd on veel hullem, selg on väga valus. Mul on šokk. Ma olen nii sodi sellest siiamaani ja üleni mudane," rääkis 54-aastane näitleja nördinult. Pärast juhtunut sõitis näitleja bussiga aga siiski edasi, kuna oli kellaaja peale minek. Politseisse ta siiani pöördunud ei ole ega ilmselt hakkagi enda sõnul avaldust tegema, kuna ei usu, et sellest kasu tõuseks.

"Oleks pidanud kohe ekspertiisi kohale kutsuma ja kontrollima, kas see juht oli üldse kaine. Aga nüüd on juba hilja, mis nad ikka teeksid temaga - määraksid mingi administratiivkaristuse. Ega ta mu riideid või keemilist puhastust ikka kinni ei maksaks. Selline tuleks lahti lasta. Tõmbaks talle ise koti pähe, kui uuesti kokku satuks," sõnas napilt suuremast õnnetusest pääsenud näitleja väsinult ja pahaselt ning avaldas lootust, et juhtunu tema isegi ootel tööplaane veel omakorda edasi ei lükka.

Kuigi Kukumäe päästnud ning tal politseisse pöörduda soovitanud mehe sõnul ei suvatsenud bussijuht isegi vaatama tulla, mis juhtus, rääkis Kukumägi, et hiljem oli juht siiski juhtunu pärast "ette ja taha" vabandanud.

Arstile plaanib mees end näidata homme, mil ta niikuinii igakuisesse tervisekontrolli minema peab.