Näitleja Jan Uuspõld (38), kes seni veel seadusliku abikaasa Marion Uuspõlluga kohtus heitleb, plaanivat lähikondsete sõnul oma praeguse kallima Gerli Tiganiku juba jaanuaris altari ette viia.

Tähtsat sammu ei saa Jan aga astuda mõistagi enne, kui eelmisel liidul veel joont all pole. Kroonika andmetel saab Marioni ja Jani kohtusaaga siiski juba oktoobris ühele poole!
«Iga inimene valib ise oma tee. Mida kiiremini sa lendad, seda kiiremini põled läbi,» ütles Jan Kroonikale kaks aastat tagasi, kui tema ja Marioni abielu purunemine avalikkuse ette jõudis.
Jani lend nii laval kui ka eraelus on olnud tõesti kiire ja kõrge. Mees sai isaks juba 20aastaselt, kui tema eakaaslased alles sarvi maha jooksid – noorusaja armastusest Margit Roosaarega sirgub Janil täisealine tütar Laura-Lisete (18). Pärast Margitist lahkuminekut leidis ta ühise keele näitleja Liina Vahtrikuga. Kui seegi suhe lõppes, sattus Jani teele võluv kunstnik Marion Poom, kellega nad täna kohtuteed käivad... Marioni ja Jani abielust on sündinud tänaseks seitsmeaastane poeg.
Jani võimalik tähtsündmus on ümbritsetud tohutu saladuselooriga. Uuspõllu ümberkaudsed, teiste seas Jani teatri Monoteater juht Karl Kermes näitleja abiellumise plaane ei kinnita. Gerli Tiganik kuulab info ära, ent jätab selle kommentaarita. Jan ise jääb tabamatuks.