"Tere head sõbrad. Oleme jõudnud lõpuks tsivilisatsiooni. Tahaksin öelda paar sõna selle kohta, mis Eesti ja India meedia räägivad. Hästi, India meediaga olgu, kuidas on, ma olen nende jaoks välismaalane ja nad kirjutavad, et sisenesime mingisugusesse ebaseaduslikku tsooni. Aga Eesti meedia, vabandage, asi on selles, et olen artist, ja mulle lihtalt öeldi, kus on filmimise võttekoht ja ma lihtsalt saabusin siia täielikus valmiduses. Mind tõi ära autojuht. Ma ei teadnud, et ei tohi pildistada seda mändi. Ma väga austan siinset kultuuri ja inimesi, kes siin elavad. Ühesõnaga jah, meid arreteeriti. Viis tundi mind kuulati üle, et miks ma siia tulin, mille jaoks? Ütlesin, et tahan näidata teie loodust ja kultuuri. Seda väga kõrgel tasemel. Ja ma ei ole spioon, jumal mind hoidku!

Tegin selle video, et kustutada kõik valestimõistmised, millest Eesti meedia kirjutab. Eile pommitati mind kõnedega, et rääkige, mis ja kuidas ja nii edasi. Lühidalt, inimesed ei usu, mida kirjutatakse. Praegu istun mugavas toas ja kõik on korras.

Meedia mõtleb välja igasugu jama. Ma austan neid, kuid austage mind ka. Tulin Indiasse, kirjutasin selle laulu ja austage mind," palub ta.

Edasi tutvustab Jana veidi oma eluolu Indias ning räägib ka filmitavast videost loole "Love": "Ühesõnaga sedasi näeb välja meie korter. Siin magame, magame. Tänavatel käivad lehmad, kuid nii on hea.

Seega head sõbrad, ma armastan teid kõiki ja suudlen. Minu video tuli välja väga hea. Meie režissöör on lihtsalt pomm, ta teab, mis ta teeb. Ta töötab muidu Bollywoody staaridega, tal on oma nägemus ja ideed.

Ta ütles, et Jana, kui näed, et ütlen, et hüppa, siis hüppa, sa ei tee endale liiga. Ma usaldan teda täielikult. Ta on väga äge. Video saab lihtsalt pomm olema.

Praegu käib video järeltöötlus. Kasutame ehk vaid üht kümnendikku materjalist, mis üles võeti ja paneme kokku eriti toreda video."