Ööklubi «Teater» skandaalsel eksdirektrissil Jana Pulgal (30), kes loobus ametist, kuna ei jõudnud selle kõrvalt enam ilus olla, on uus mure, mis ajab naisvõrdõiguslased tagajalgele. Nimelt leiab Pulk, et mehed on minetanud mehelikkuse, kuna... vaaritavad naistele kodus süüa!

«Mehelikud mehed on otsas,» lajatas Jana ühel koosviibimisel. «Neid on väga vähe. Ma ei taha meest, kes teeb mulle köögis süüa! Tahan ise mehele süüa teha. Ma olen valmis mehe eest hoolitsema, kuid mitte sellepärast, et ta on nõrk, vaid sellepärast, et ta on tugev, iseseisev ja saab endaga hakkama.» Jana ei mõista, kuhu on sellised jäänud – kolinud Austraaliasse või büroodes tasapisi tibistunud?

Võimalik, et 90ndate Eestis olid mehed isasemad – võtsid suuremaid riske, saavutasid rohkem. Uue aastatuhande mees on mandunud tuhvlialuseks naiste juhitavas büroos, lootusetult ära eksinud tervisespordiüritustele või pikutab juba eel-uurimisisolaatoris.

«Uue aastatuhande mees on liiga naiselik!» põrutab Jana, kes ise eelistab olla naiselik. Kust leida see mehelik? Pulk teab, et ka klubi pole parim koht – palju on wannabe’sid ja pereinimesi, kes tulevad oma töö- ja pereprobleeme maandama.

Jana Pulk pole kindlasti ainuke, kes mehise mehe järele januneb. Andkem neile siis oma teleshow «Eesti otsib mehist meest» – Jana oleks sinna kohe juhiks võtta! Jana aga võiks edaspidi kaarega mööduda kohtadest, kus on suurem tõenäosus trehvata naisõiguslasi...