Fosteri katkendlikust ja mitmetähenduslikult sõnastatud kõnest liiguvad netis ringi juba pilavormid, kuid üks on selge - näitlejanna kinnitas oma kõnes, et läks lahku oma pikaajalisest partnerist, kellega naine 20 aastat koos elas, teatas Newsday.

Juba aastaid tagasi "kapist välja tulnud" 50-aastane näitejanna, kes siiski seni on hinnanud oma privaatsust ega pole kuigi palju oma eraelulisi seiku avalikkusega jaganud, tunnistas: "Ütlen selle lihtsalt välja, kõvasti ja uhkel..... Ma olen vallaline!" Naine jätkas dramaatilise pausi järel: " Ma loodan, et te pole liiga pettunud, et ei saanud kuulda mingit suurt "kapist väljumise" kõnet, sest tegin seda juba tuhat aastat tagasi, kiviajal," naljatas Foster.

Foster elukaaslane oli produtsent Cydney Bernard, keda Foster nimetas oma kangelaslikuks kaasvanemaks, eksarmastajaks ning hingeõeks. Paar kasvatas 20 aastat koos kahet poega. "See on nagu ühe eluetapi lõpp ja teise algus. Kuid teate mis? Võibolla ei saa ma enam kunagi sellisel laval seista," andis ta oma kõnes ka vihje, et võib olla ametit maha panemas, kuigi selgitas, et mitte miski ei suudaks panna teda lõplikult näitlemisest loobuma.

Vaata Fosteri tänukõnet: