25-aastane Zelda sõnas, et hakkas üle keha värisema, kui talle saadeti n-ö tema isa surnukeha pilt morgist, mis kujutas tegelikult võõrast - kuigi sarnast - surnud meest, kirjutab The Telegraph.

Twitter on omalt poolt ära blokeerinud kasutajad, kes näitleja tütart isa enesetapu pärast tema kontol mõnitamas käisid.

Zelda Williams sõnas, et teda tabas julm ja ebavajalik kriitika piltide pärast, mida ta isa mälestuseks sotsiaalmeedias jagas. Nimelt sõimati teda seepärast eneseimetlejaks ja pildid tembeldati selfie’deks. “Need olid privaatsed hetked meie elust, mida ma väga kalliks pean,” selgitas ta.

“Tunnen, nagu oleks mult kõik võetud. Mu viimane päev temaga oli mu sünnipäev ja ma olen igavesti tänulik, et mina ja mu vennad saime temaga jagada veel ühe päeva temaga omaette, jagades naeru ja kingitusi,” kirjutas Zelda. “Ta oli alati soe, isegi oma kõige mustematel hetkedel. Ma ei mõista küll kunagi, miks ta ei leidnud endas jõudu jääda, kuigi teda nii palju armastati, aga mind lohutab natuke, et meie leina jagavad miljonid inimesed.”

“Teadmiseks neile, kes saadavad negatiivseid postitusi, siis osa temast saadab teie just pestud auto kohale terve parve tuvisid, kes selle täis lasevad,” põrutas ta.

Ka Williamsi pojad jagasid oma leina sotsiaalmeedias. “Kaotasin oma isa ja parima sõbra ning mu maailm muutus natuke hallimaks. Kannan teda alati oma südames,” kirjutas 31-aastane Zachary.

“Pole olemas sõnu, mis väljendaksid seda armastust ja austust, mida oma isa vastu tundsin. Maailm pole temata enam kunagi sama. Jään teda igatsema ja kannan teda kogu ülejäänud elu endaga kaasas ning ootan hetke, mil teda uuesti näen,” kirjutas pere noorim poeg, 23-aastane Cody.