Vanessa Perroncel, kes oli ametlikult Wayne Bridge'i pruut, magatas lisaks temale veel nelja Chelsea jalgpallikoondise liiget. Silmad peavad lisaks Terryle häbi pärast maha lööma ka Adrian Mutu ja Eidur Gudjohnsen, viienda armukese nimi pole senini veel avalikuks tulnud.

Nüüd on aga välja tulnud, et pesumodell Perroncel on kogu oma elu kuulsate meeste peal väljas olnud. Enne jalgpallureid, lõbustas naine end poplauljate ja näitlejatega.

Naise endine korterikaaslane Linda Wardley tunnistas, et see, kuidas Perroncel suutis jalgpallureid ümber oma sõrme keerata, oli imetlusväärne. "Nad oleks nagu ära neetud," rääkis Wardley.

"Tema sünnipäeval käis neli Chelsea-meest lillede ja šokolaadiga ukse taga. Nad ei olnud küll vist esiliiga mängijad - nad olid selleks liiga värskete ja süütute nägudega, ma usun, et need poisid olid noorteliigast."

"Nad küsisid ettevaatlikult, kas Vanessa on kodus ja kui ma vastasin eitavalt, siis ootasid nad ukse taga. Nad ootasid vist teda terve tunni, enne kui Vanessa koju jõudis."

Enne jalgpallurite maailma sukeldumist oli naine tegus aga muusikamaailmas.

"Mingi aja käis ta Shane Lynchiga Boyzonest, siis Lee Ryaniga Bluest. 18kuud käis ta Lee Latchford-Evans Stepsist - ja minu meelest oli keegi ka Westlife'ist," rääkis endine korterikaaslane.

Lisaks muusikutele oli Perronceli peikadenimekirjas ka seebistaare.

"Kui ta Los Angeleses käis, siis pärast seda jutustas ta oma seiklustest A-klassi kuulsustega."

"Ta rääkis, et saab kõik mehed, keda ta tahab ja nii palju, kui mina nägin, siis nii see ka oli."