Poole kohaga piraat ja täiskohaga pereisa Johnny Depp (46) on ajakirja People iga-aastase küsitluse kohaselt maailma seksikaim mees.

 
Kahe lapse isale ei ole see positsioon uus - viimati võidutses ta People'i seksikuse pingereas 2003. aastal. Kaks korda on seda tiitlit omistatud veel vaid Brad Pittile ja George Clooney'le.
«Johnny Deppil on maagilised võimed. Teist tema sarnast ei ole,» õhkab näitlejatar Isla Fisher, Sacha Baron Coheni abikaasa. «Ta on naljakas ja lahke ja tark. Kahju kohe, et teda on nii valus vaadata.»
Depp on naisi hullutanud rohkem kui kaks aastakümmet, kuid just pühendumus perekonnale teeb temast tõelise sekspommi. «Ma võin päevad läbi istuda ja lihtsalt vaadata, kuidas nad kasvavad,» on ta oma laste kümneaastase Lily-Rose'iI ja seitsmeaastase Jacki kohta öelnud. «Nad inspireerivad mind täielikult.»
Johnny kõrval võivad end seksikateks meesteks pidada ka Robert Pattinson, Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Bradley Cooper, Robert Downey juunior, David Beckham, Gilles Marini ja Nick Cannon.