Kui läbi aegade edukaim Eesti sõudja, kahekordne olümpiahõbe Jüri Jaanson (50) on varem käinud presidendiballil ikka abikaasa Tatjana Jaansoni seltsis (49), siis sel korral saabus ta, nüüd juba ka Riigikogu liikmena, koos ema Elle-Mare Jaanson-Rahula.

Tatjanat ja Jüri pole enam ammu koos nähtud – detsembris sportlaste aasta suurpeol "Spordiaasta tähed" oli kohal ainult Tatjana – koos Jüri ema Elle-Marega! Jüri ema näiksegi olevat praegu justkui lepitaja rollis, sest väidetavalt on spordipaari suhtesse tekkinud lõhe... 

"See oli Jüri poolt hea žest, et ka tema ema saaks sellest peost osa," hindab Tatjana Jüri tänavust käiku ballile. "Jüri ema pole varem sellist tähelepanu saanud, tema kutsumine vastuvõtule oli tore. Pealegi, Elle-Mare saab tänavu kaheksakümmend, nii et oli ka viimane aeg teda kutsuda." 

Miks ei olnud Tatjana ja Jüri koos "Spordiaasta tähtede" üritusel? Tatjana otsest vastust ei anna: "Saan Jüri emaga väga hästi läbi, see ei ole kellegi jaoks saladus. Seega võtsin ta ka sportlaste peole kaasa." 

Tatjana tunnistas Jüri 50. sünnipäevaks sündinud ETV saates "Suurkujud", et neil on visiitabielu ja kulgeb eri linnade vahel. Nüüd näikse, et ka tähtsündmusi väisatakse eraldi... On's võidukas paar – Tatjana oli ju omal ajal ka Jüri treener – koos või lahus? "Ma ei kommenteeri seda asja," tulistab Tatjana seepeale. "Kui ma ei soovi sellest rääkida, siis ma ei soovi." 

Jüri Jaanson ei kinnita ega kummuta oletusi – olümpiasangar jätab teema sootuks kommentaarita! 

Telli Kroonika digiajakiri SIIT või paberväljaanne SIIT!

Jaga
Kommentaarid