Värskes Kroonikas! «Ma võtan vastu kõik pakkumised, suutmata eelistada üht teisele, kuna tahan kõike teha. Hiljem mõtlen: äkki pidanuks rohkem mõtlema... Aga ma alles õpin, kuidas ennast ja aega jaotada,» räägib superstaar Jüri Pootsmann. 

Naabripoisiliku oleku, siira silmavaate ja ülespidi hoidvate suunurkadega laulja Jüri Pootsmann ei tee saladust, et ta sai «Eesti otsib superstaari» võites vapustuse. Eufooria, millega kaasnes suur vabadus- ja kergendustunne – suur asi sai ikkagi ära tehtud! Aga mis edasi? Superstaari tiitel raskelt kukil, läheb ta koos Birgit Sarrapiga elu esimesele tuurile. Jüri tunneb end kui esmakordselt Broadway teatri lavale jõudnud talent.

Kogenud teatrinäitlejad tunnevad eesriide avamist oodates tihti väljakannatamatut pinget, mis haihtub kohe, kui etendus algab. Sa oled kolm kuud kandnud superstaari tiitlit ja lähed oma esimesele tuurile – millises meeleolus sa oled?

Superstaari tiitel teeb mind närviliseks. Ma tajun, et pean olema ideaalne. Ei tohi teha vigu – laulda mööda või midagi ära unustada. Samas olen ma nii noor, et kõik vead tulebki teha nüüd, õppimise käigus, et hiljem kergem oleks.

Vastutus tiitli ees tekitab minus teatud paanika. Minult oodatakse midagi, millest mul endal aimu pole. Ma ei tea ju, mis tulevik toob, ja pidev mõtlemine sellele tundub isegi hirmuäratav. Nii ma keen ja põlengi selle ülemõtlemise ja isetekitatud närvipinge sees... 

Loe pikemat intervjuud Jüri Pootsmanniga selle nädala Kroonikast! 

Veel värskes Kroonikas:

*Märt Avandi hakkab juhtima saadet «Su nägu kõlab tuttavalt»
*Evelin Võigemast, Eri Klas ja teised armastatud eestlased meenutavad helgeid, aga ka piinlikke seiku kooliajast
*Endine Vennaskonna liige Roy Strider sai Tiibeti pagulasest kasutütre
*Miks asusid Marju Länik, Rita Rätsepp ja teised kuulsused küpses eas taas koolipinki nühkima
*Hendrik Toompere jr palus kallima kätt
*Ly Jürgenson- Litmaneni vutiässast abikaasa Jari Litmanen ostis Tallinna vanalinna ülikalli luksuskorteri
*Sofya Derjugina abiellus
*Roald Johannson sai tööd Kanal 2s
*Heino Enden meenutas legendaarse Jere Lehtineniga vanu tippspordiaegu
*EKSKLUSIIV: Ace of Base täht Jenni Berggren räägib avameelselt kuulsusekoormast, noarünnakust, bändisisestest lahkhelidest ja muust staarieluga kaasnevast
*Lisaks praktiline Kroonika kooli-eri

Jaga
Kommentaarid