Justin Bieber ja Selena Gomez räägivad seksikatest kohtingutest, rangetest emadest ja rasedusest!

Justin Bieber (17) ja Selena Gomez (19) on noorema generatsiooni Brad Pitt ja Angelina Jolie. Paparatsod jäädvustavad iga nende sammu, kuid nad ei häbene oma tundeid näidata. Järgnevas intervjuus räägivad nad, mis tunne on nii noorelt kuulus ja armunud olla.

 

Justin, sul on juba küllalt elukogemusi. Milline eluhetk on su lemmik?

Mul on neid nii palju! Mulle meeldib reisida Euroopas, ja Jaapan on nii cool! Aga ma ütlen, et mulle jääb igavesti meelde kohtumine Obamaga ja talle esinemine. See oli hämmastav!

 

Mis on su edu saladus?

Asi on heas muusikas. Kui muusika pole hea, ei püsi sa tipus. Kõik on juhtunud nii kiiresti. Ma vaid naudin sõitu. Asi pole selles, kui palju sul pangaarvel raha on. Kirg sunnib sind andma endast parimat.

 

Kuuldavasti jagad sa enne oma kontserte fännidele tasuta pileteid.

Hea on inimestele rõõmu teha. Nad väärivad parimat ja mul on neist kahju, kui nad pikki tunde ootama peavad. Ma hindan kõrgelt fännide toetust. Ma püüan nendega internetis kontaktis olla. Pole vahet, kas nad on kümne- või kaheksakümneaastased. Ma olen nende võlglane.

 

Kas läheksid fänniga kohtama?

Muidugi! Ma ei välista midagi!

 

Kuhu sa tüdruku esimesel kohtingul viid?

Kinnominek esimesel kohtingul pole hea mõte, siis ei saa sa inimesega rääkida. Ma lähen enamasti õhtusöögile restorani, kuid mitte Itaalia omasse, sest seal võin ma end kastmega üle valada.

 

Oled oma emaga väga lähedane. Kuidas ta sind vaos hoiab?

Ta hoiab mul jalad maas. Ta on väga range. Mul on väga vedanud, et ta on alati minuga. Nüüd, kui ma vanemaks saan, on tal raske minust lahti lasta.

 

Kuulsus pööras su elu pea peale. Millist nõu annaksid noortele, kes tahavad samuti tippu jõuda?

Arvan, et inimesed on unustanud, kuidas ma alustasin. Ma olen pärit väikelinnast. Mu vanemad lahutasid, kui olin väike. Raha oli kogu aeg meie peres probleem. Aga raskused teevad tugevamaks. Miski ei hoia sind tagasi peale sinu enda. Sea endale eesmärgid ja rühi nende poole. Sa võid läbi kukkuda, kuid ära anna alla. Kõik on võimalik.

 

Teinistaaridel on alati oht rööpast välja sõita, nagu juhtus Britney Spearsiga.

Loomulikult teen ma vigu. Ma olen tavaline poiss, kuid ma arvan, et mul on hea pea õlgadel. Mind ümbritseb perekond, kes hoiab mul silma peal. Ma ei vaja inimesi, kes toidavad mu ego. Ma pean jääma iseendaks.

 

Sa oled 17aastane. Kas kavatsed kolledžisse minna?

Kui ma saaksin seda sobitada oma karjääriga, siis ma teeksin seda, aga hetkel ei ole see mu prioriteet. Ma reisin koos õpetajaga, aga kool mind väga ei huvita. On õppaineid, millest ma üldse ei hooli. Näiteks matemaatika.

 

Häälemurde ajal on raske karjääri edendada. On see sulle probleem?

Ma armastan esineda. Mu hääl muutub järk-järgult. Ma teen tööd oma hääletreeneriga. Temast on saanud mu perekonnaliige.

 

Leidub inimesi, kes ei võta sind artistina tõsiselt. Mis tundeid see sinus tekitab?

Inimesed arvavad, et ma olen toode, omamoodi rahamasin, aga see ei ole tõsi, ma olen artist. Olen kogu elu muusikat teinud. Ma mängin igasuguseid pille. Põnev oleks ühel päeval basskitarri mängida.

Millist muusikat sa kuulad?

Stevie Wonderit, Michael Jacksonit, Lil Wayne’i ja klassikalist rocki, nagu Led Zeppelin ja Metallica.

Selena, kui vana sa olid, kui sa oma karjääri alustasid?

Olin seitsmeaastane. Päris noor, kas te ei leia? Olin kaks aastat seriaalis Barney & Friends.

 

Kas sul on aega, et kohtuda oma sõpradega?

Ma püüan seda teha. Enamasti lennutan ma nad enda juurde. Mul on sõpru, kes töötavad samuti meelelahutusäris, nagu Taylor Swift. Me püüame ikka kohtuda.

 

Kas oleksid valmis Taylori või Justiniga duetti laulma?

Võibolla, aga üldiselt hoian ma töö ja eraelu lahus.

 

Kas sind häirib, et fännidele ei meeldi sinu suhe Justiniga?

Häirib, aga ma keskendun asjadele, mis teevad mind õnnelikuks.

 

Suvel sattusid sa haiglasse. Kas see oli märk, et pead hoo maha võtma?

Asi ei olnud ilmtingimata hoos, ma lihtsalt ei olnud terve. Mu rauatase oli madal, ma olin dehüdreerunud. Ma tulin just puhkuselt, seega ma ei töötanud üle. Ma ei toitu ilmselt väga tervislikult.

 

Oled endiselt teismeline. Mis nõu sa omavanustele tüdrukutele annaksid?

Ma olen halb nõuandja. Ainus, mis ma oma fännidele soovitan, on see, et inimesega, kes ei lase sul olla see, kes sa oled, ei tasu koos olla. Mul on see probleem olnud paljude poistega. See ei ole nauditav ja ma olen poole ajast meeleheitel.

 

Kas sulle meeldis, kui poisid sulle koolipõlves lähenemiskatseid tegid?

Mul ei olnud koolis mingeid poisse – mitte kunagi. See on kohmakas aeg igaühe elus. Kui ma kellessegi armunud olin, ei näidanud ma seda välja. Sa ei leia seda enesekindlust enne kui sa end aktsepteerima hakkad.

 

Nii et sulle ei meeldinud kool?

Ma käisin koolis kuni kaheksanda klassini. Ma ei olnud populaarne laps. Ma istusin taga, mul oli heal juhul kaks sõpra. Mind koolitati laval, ja see meeldis mulle.