Rahvaliidu tõusev täht, hiljuti Mustamäe linnaosa juhtima asunud MARIO SOOTNA (42) on kirglik jahimees ja loodusesõber. Aga kuidas on lugu armastusega Erika Salumäe vastu?

Mario Sootna räägib palju ja enamasti nii ilusaid ja õigeid asju, et ei julge kohe uskudagi. Aga teisalt: äkki inimene tõesti mõtleb, mida räägib? Mario juttude peale kutsuski erakonna boss Villu Reiljan ta paar aastat tagasi jahimeeste pundist poliitikute kampa.

Armuskandaal!

Tallinna võimuvahetuse aegu tegi Sootna Tootsi-juhtumile soojendust: meedia pani ta paari Erika Salumäega. Mees ise võtab lugu rahulikult, see on poliitiku elu paratamatu, kuigi ebameeldiv külg. «Muidugi me suhtlesime ja suhtleme Erikaga tihedalt ja ma olen ka õhtuti tema juures kodus käinud asju arutamas,» ei salga Sootna. «Aga kõik muu… ma armastan väga oma naist!»

Täiesti rahulikult räägib oma mehe «skandaalist» ka tagasihoidlik ja habras Lüüli Sootna (40). «Muidugi Mario käis vahel Erika juures,» teab abikaasa. «Tegi õhtul kodus mingi paberi valmis, helistas Erikale, et ma nüüd tulen toon ära, ja oli veerand tunni pärast kodus tagasi.»

Loe edasi 8. detsembri Kroonikast