Kui poliitik Sven Sester muretses, kuidas saates «Laulud tähtedega» osalemine tema imidžile mõjub, soovitas abikaasa Kairi tal ettepanek vastu võtta - et lõhkuda kuivikust tipp-poliitiku kuvandit. Nüüd, kui Kairi kutsuti juhtima saadet «Paradiisiaiad», andis Sven talle oma innustava õnnistuse.

Kairi Sester (34) suudab naeratust kaotamata olla energiline ema pisipoeg Tristan Thorile (2,5), imekaunis abikaasa Sven Sesterile (43) ja toimekas karjäärinaine Hesburgeri Baltikumi turundusjuhina. Ta armastab aias käed mullas askeldada ning keeruliste retseptide järgi valmistatud toitudega oma peret ja külalisi üllatada. Kairi positiivne ellusuhtumine ei jäänud märkamata ka saate «Paradiisiaiad» tegevprodutsendil Kristi Nilovil.

Kuidas sa, naeratus huulil, kõigi oma toimetustega hakkama saad?
Elutempo on tõesti nii kiire, et 24 tunniga enam hakkama ei saa. Kui Svenil pole võimalik hommikul Tristan Thori lasteaeda viia, siis teen seda mina. Seejärel suundun oma päevatööle, õhtul võtan lapse lasteaiast ja kui on hästi, jõuan poes käia. Lähen koju, kus on vaja koristada, aed korras hoida, lapsega mängida. Kui laps magama heidab, siis teen arvuti taas lahti, et visata kiire pilk tööga seotud e-kirjadele. Nädalavahetused mööduvad praegu saate võtetel ja nii see aeg märkamatult kaob. Kes palju teeb, see palju jõuab. Ilmselgelt ei jagu mul endale enam nii palju aega kui enne lapse saamist. Päevakava käib ikka tema järgi. Ta on selline vahva tegelane meil. Parasjagu käib uute sõnade õppimine, nii et ei saagi päris täpselt aru, kas ta ütleb «juua», «õue» või «aua», sest see kõlab umbes «jõuaua». Mu ema, kes teda ikka aeg-ajalt hoiab, rääkis, et pani Tristanit magama, aga poiss kordas vahetpidamata «õua-õua». Ema arvas, et jutt käib kutsust, ja ütles, et näed, «aua» magab ka. Hiljem aga selgus, et tegelikult tahtis pisipõnn hoopis juua.