Lapsepõlvest saati rahvatantsuga tegelenud Kaja Kallas on lisaks hiljuti alustatud poliitkarjäärile võtnud osa ka mitmetest erinevatest meelelahutuslikest projektidest, nagu näiteks 2015. aastal teleprogramm "Aastavahetus Kinoteatriga".

Kallase siht lisaks tööle ka lõbule keskenduda on paljude seas tekitanud küsimusi, kas see atraktiivne nooruke naine on ikka piisavalt tõsiseltvõetav poliitika jaoks. Tuli tunnistada, et ka otsus huumoriprogrammis üles astuda pälvis omajagu märkusi. "On öeldud, et poliitik peaks olema selline ja selline. Tony Blair kirjutas oma raamatus, et poliitik ei saa olla võlts, see tuleb varem või hiljem välja. Kui sul on endal tore, ma arvan, et see on ka oluline. Pead tundma end neis asjades mugavalt," mõtiskles näitleja langetatud otsuse üle.

Isaga paratamatult alatihti võrreldud Kaja nentis, et kui käsil oli 15-aastane advokaadikarjäär, ei tehtud tuntud perekonnanimest välja, ent hetkel, mil sukelduti poliitikasse, sai Kaja Kallasest Siim Kallase tütar.

Välimus on naise karjäärides mänginud rolli terve elu. Meenutati seika, mil Kallase klient advokaadina palus vanemat meesterahvast nägusa neiu asemel, et kindlam oleks. Samuti tuli jutuks kurikuulus aastatetagune tõdemus Jürgen Ligilt, kes väitis "Kolmeraudses", et Kaja ilusate suurte silmade all on tavaliselt kinnine suu. Tollase juhtumi üle naine vaid muigas ja tunnistas, et see jääb talle mällu kui esimene kord, mil teda kui isikut rünnati - advokaadina säärast nähtust ette ei tulnud. "Siin on oluline vahe - näiteks Euroopa Parlamendis pole välimus oluline teema. See oli mulle alguses üllatuseks, et isiklikult mind ei rünnatud. Debateerimisel on erinevad tasemed, kõige madalam tase on, et sa ründad isikut," mõtiskles Kallas Ligi kohatule kommentaarile vihjates.