JOAN COLLINSi ja PERCY GIBSONi mesinädalad ei ole nii magusad, kui nad olla võiksid. Tõrva poetab noorpaari meepotti Gibsoni eksabikaasa CYNTHIA.

Joan Collinsi ja Percy Gibsoni mesinädalad ei ole nii magusad, kui nad olla võiksid. Tõrva poetab noorpaari meepotti Gibsoni eksabikaasa Cynthia. Kuigi Percy ja Cynthia lahutasid oma kümme aastat kestnud abielu juba 1999. aastal, jätkus nende suhe mõnda aega «sõpradena». Kui Percy 68aastase Collinsiga suhtlema hakkas, tabas Cynthiat raev.
«Ma uskusin, et ta armastab mind endiselt. Me oleme küll lahutatud, kuid seotud sellegipoolest. Mulle jäi mulje, et pärast lahutust ei suhelnud ta teiste naistega,» räägib Cynthia. Cynthiale ei mahu pähe, et eksmehe uus naine on temast aastakümneid vanem filmidiiva. «Kui ta oleks leidnud ilusa, intelligentse ja võluva naise, oleks see mulle küll haiget teinud, aga ma vähemalt oleksin püüdnud tema pärast õnnelik olla. See, mis praegu toimub, on aga täiesti sürreaalne.»

Cynthia muretseb eksmehe tuleviku pärast. «Mis siis saab, kui Joan temast tüdineb? Või kui ta ära sureb? 15 aasta pärast vaatab Percy peeglisse ja küsib endalt:
kas mu elu seisnebki ainult vana ema ja vana abikaasa eest hoolitsemises. See suhe on küll nagu loodusõnnetus.»

Ent ega Collinski ole suu peale kukkunud. «Pole midagi hullemat kui petetud naise raev,» leiab ta. «See inimene on ilmselt väga kibestunud. Ma pole kunagi sallinud inimesi, kes arvavad end teadvat, mis tulevikus juhtub.» Collinsi andmetel on Cynthia süüdistanud oma eksmeest ka homoseksuaalsuses. «Ma armastan homosid, aga Percys ei ole küll homoseksuaalsuse raasugi,» väidab staar.
Oma kolmele täiskasvanud lapsele on Collins aga pettumuse valmistanud — selgub, et vanaproua ei olegi oma uue kaasaga sõlminud abielueelset lepingut, kuigi seda pulmade eel ajakirjanduses väideti. «Ma ei pidanud seda vajalikuks,» lööb Collins hooletult käega. «Percy on kõige härrasmehelikum mees, keda ma tunnen.»
Niisiis pole üldsegi kindel, et Tara (38), Katy (29) ja Sacha (26) ema viie miljoni suurust pärandust kunagi näevad...