Teet Margna nendib, et ei jõudnud mõeldagi, et nüüd oleks telega läbi. “Kui oled mingi alaga tegelenud 25 aastat ja mitte kõige kehvemini, siis ausalt öeldes ei oska kaugemale mõelda siit küll enam,” lisas Teet.

"Mina kogu aeg mõtlesin, et nüüd on läbi, kõik. Aga mis see minu mõtlemine aitab, mul olid kodus suured probleemid sellega, et abikaasa vaatas mulle otsa ja küsis, mis nüüd edasi?” tõdes Kristjan.

Jõekalda sõnul hakkas ta seetõttu juba uutele ettevõtmistele mõtlema. “Ma mõtlesin hakata välja andma mingisugust sorti alkohoolset jooki oma nime alt. Näiteks Jõekalda hommikunaps kõlaks hästi. Ei ole jõudnud nii kaugele, töö tuli peale. Teet ükspäev oli kribinal-krabinal ukse taga ütles, et aja ennast voodist üles, pese nägu puhtaks ja hakkame jälle otsast peale. Mitte midagi ei jäänud üle, kõik minu suured plaanid on läinud,” ütles mees.

Esimesed saated, millega Teet eetrisse olid telekanalis EVTV ja nendeks olid “Pildimäng” ja “Ristsõnamäng”. Nende saadete kokkupanemisel sündis saade aga “Teet Or Alive”, mis tundus tollal Teedu sõnul geniaalne idee. “Midagi sellist polnud varem tehtud,” ütles Teet ja lisas, et tehti enneolematult teistsugust kaameratööd. Teet paljastab, et selle saate jaoks ta mingit eraldi rolli välja ei mõelnud ja ta oli see, kes ta oli.

Meenutati ka Kristjani “Ice Dog M Showd” ja “Rooside sõda”. Kusjuures viimane tulebki tagasi TV3 ekraanidele. “Rooside sõda” on kogu maailmas Teedu sõnul hittide hitt. “See on suurepärane saateformaat ja Kristjan lõi selle formaadi särama ja see omakorda lõi Kristjani saatejuhina särama ja tema koomikuanne ja talent tuli välja," ütles Teet. “Mulle see saade meeldib väga. Mõnus on teha seda,” lisas Kristjan “Rooside sõja” kohta.

Praegu on kindel, et TV3 tullakse hetkel kindlasti üle saadetega “Kaks kanget” ja “Suur lotokolmapäev”. Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmeli sõnul on alates 23. jaanuarist „Suur lotokolmapäev" eetris TV3-s kolmapäeviti kell 20.00. Saadet tehakse tema sõnul jätkuvalt koostöös Teet Margna ja Kristjan Jõekaldaga.

Hea lugeja, kas ootad Teetu ja Kristjanit ekraanile tagasi?