1. "I Am Cait"

Pärast kaheksat aastat sarjas "Keeping Up With The Kardashians", sai Caitlynina taassündinud Bruce endale oma isikliku sarja, kus dokumenteeritakse Caitlyini teekonda transseksuaalse naisena. Sari kuulutati välja kohe pärast naise Vanity Fairi kaanelugu ning esimene episood jõudis teleekraanile juba eelmisel nädalal.

Tonight’s the night! Can’t wait to share my journey with you all. #IAmCait premieres at 8e on E!— Caitlyn Jenner (@Caitlyn_Jenner) July 26, 2015

2. President Obama Twitteri rekordi purustamine

Isegi Obama ei osutunud mingisuguseks vastaseks Caitlynile pärast seda kui naine purustas ta rekordi - vähem kui nelja tunniga üle miljoni jälgija. Tema esimeseks säutsuks oli "Pärast nii pikka heitlust on mul nii hea meel elada tõelise minana. Teretulemast maailma Caitlyn. Ma ei jõuda ära oodata, et te teda/mind tundma õpiksite", mida nüüdseks on taaspostitatud üle 250,000 korra.

I'm so happy after such a long struggle to be living my true self. Welcome to the world Caitlyn. Can't wait for you to get to know her/me.— Caitlyn Jenner (@Caitlyn_Jenner) June 1, 2015

3. LGBT noorte külastamine

Kuigi Caitlyn on tunnistanud, et ta on veel õppimas transseksuaalse naisena elamist, on ta enda mõjukust hakanud headel eesmärkidel kasutama ja külastanud LGBT noortele mõeldud keskuseid Californias, et pakkuda nõu enda identiteediga hädas olevatele noortele.

4. New Yorgi geiparaad

Cairtlyni elu esimesel geiparaadil New Yorgis klõpsati see imeline pilt.

5. ESPY

Pärast Arthur Ashur'i julguse preemia saamist, pidas Caitlyn liigutava kõne tänavustel spordiauhindade jagamisel, milles ta tõi esile mitmeid transseksuaalide kogukonda puudutavaid probleeme.

6. Kohtumine Katharine Prescottiga

Sarja "I Am Cait" pilootosas käis Caitlyn külas endalt 14-aastaselt elu võtnud transseksuaalse nooruki Kyler Prescotti emal. Caitlyn on rõhutanud mitmel korral, et suitsiide arvukus on üheks suurimaks probleemiks transseksuaalide kogukonnas ning ta tahab selle probleemi vastu võidelda. Episoodi lõpus osales Cait õhupallide õhku laskmise tseremoonial Kyleri mälestuseks.

7. Caitlyni esimene isadepäev

Isadepäeva veetis Caitlyn koos oma suure perekonnaga, kuhu kuuluvad ka tema Kardashianitest kasulapsed. Isegi Kanye Westile tõi see päev suure naeratuse näole ja see on juba midagi!

Great day yesterday for Father's Day. We had so much fun off-roading. So much love and support! Love my family!

A photo posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on