Tüdrukutepundi No Limits kaksikud MARI ja KRISTI OJASAAR mõtlevad ühesuguseid mõtteid ja eelistavad mõlemad seksikaid sportautosid. Kuid teineteise mehi õed ei jahi.



#Mari (22) ja Kristi (22) moodustavad efektse kaksikutepaari. Päevitunud, sihvakad, laitmatult meigitud ja viimase moeröögatuse järgi riides piigad lihtsalt tõmbavad endale järele vaatama. Kui Kristi naeratab, siis teeb seda ka Mari. Kui Mari alustab mõnd lauset, siis lõpetab Kristi selle täpselt nii, nagu õde kavatses. Kaasasündinud teineteisemõistmine on preilidele Ojasaartele tubli trump läbilöögiks televisioonis — ja just seal nad end teostama asusidki. Mari ja Kristi võtsid vastu pakkumise hakata juhtima naistele ilu- ja moenippe tutvustavat saadet «Pärlipeegel».

  Kui pikalt pakkumist kaalusite?

Mari: Olime kohe hästi huvitatud. Saatetiimi sisututvustust kuuldes tekkis tahtmine päevapealt alustada. Pealegi on sealne seltskond fantastiline. Koos meiega teevad saadet Katrin Siska ja Katarina Padar.

Kristi: «Pärlipeegel» puudutab ilu- ja moeteemasid, mis on meie jaoks väga põnevad. Me fännime neid alasid.

Mida kasulikku saatest teada saab?

M: Me ei räägi seal seda juttu, mis on kreemipurkidele kirjutatud, vaid proovime kõik asjad enda peal ära. Me ei hakka maad ja ilma kokku lubama, ütleme täpselt nii, nagu asjad on.

K: Me küsime intervjueeritavatelt inimlikke küsimusi, mitte ei uuri, millest kreem koosneb. Teeme saadet ikka sellest, mida inimesed teada tahavad: moest, stiilist ja uutest kosmeetikatoodetest. Me ei kavatse ainult Eesti piiridesse jääda, mõtleme kogu Euroopa peale.

Kuivõrd te kriitikaks valmis olete?

M: Eestis käib kriitika iga asjaga kaasas. Me oleme kaua tantsimisega tegelnud ja sealgi pole kriitikast pääsu olnud.

K: Meid õega see ei kõiguta.

Kui palju te ilusolemisele kuus kulutate?

M: Ei kuluta väga palju. Kuna tegelen meikimisega, siis pean ennast kosmeetikaleti ees väga tugevalt tagasi hoidma. Valik on ju nii suur ja kiusatus uusi asju proovida meeletu.

K: See on täiesti individuaalne. Raha läheb juuksurile, kosmeetikale, näohooldusele ja mujale. Kõige rohkem on mul 2000 krooni kuus kulunud. Paljud naised kulutavad ühe protseduuri peale sama summa. Aga me oleme ju veel noored, eks tulevikus saab end kallite hooldustega hellitada.

 

Kui palju aega peegli ees veedate?

M: Kui ees on tähtsam üritus, siis võib sättimisele paar tundi minna. Mulle meeldib enda eest väga hoolitseda, see on nii naiselik tegevus. Me sõbrannade seas on maniküürijaid, kosmeetikuid ja massööre, kes on heal tasemel. Nende juures käimegi.

K: Oleneb üritusest. Tavaliselt käin kõigepealt duši all, siis lakin küüned, valin riided ja teen meigi. Aga mõnel hommikul hüppan lihtsalt duši alt läbi, kümme minutit peegli ees ja — head aega!

 

Kui sageli ostukirge rahuldate?

K: Kuna me oleme moest ja ilust huvitatud, siis ikka käime kauplustes uute kollektsioonidega tutvumas, aga alati pole eesmärgiks midagi osta. Päris nii pole, et me poodides elamegi.

M: Šoppamine on trenni eest. Eestis on palju uusi poode tekkinud, lausa hea vaadata, et hakkame Euroopale järele jõudma. Siiski tuleb siia uut kaupa harvemini kui mujale, seetõttu meeldib meile Soome šopingule põrutada.

Kes arved maksab?

K: Me ei küsi vanematelt taskuraha. Teenime ise tantsimise ja muu tööga. Telesaadet ei tee me tasu pärast, kuigi ka see on olemas. Naudime lihtsalt uut eneseteostusvõimalust.

M: Arved saavad makstud. Ka mina ei tee saadet raha pärast. Pigem seetõttu, et seal on koos toredad inimesed ja teema on mulle südamelähedane.

 

Milline on teie meestemaitse?

M: Ma ei taha üldse isiklikust elust rääkida, jätan selle enda teada.

K: Kui mõni kompu praegu tänaval jalutaks, siis vaataksime mõlemad, et päris ilus mees. Aga teineteise mehi me ei ihalda.

Mulle on mehe juures olulised kõik need omadused, mis mu kallimal Mauri-Kristjan Dorbekil olemas on. Ta on tark, ilus, sportlik ja hoolitseb mu eest. Ma olen oma isalõviga väga rahul.

Kaksikutena olete kindlasti poisse segadusse ajanud.

M: Me pole teineteise eest kohtamas käinud, ei ole tahtmist asja nii vasaku käega võtta.

K: Vahel, kui oleme Mariga planeerimatult kohad vahetanud, on mu noormees hakanud tema ümbert kinni võtma ja siis ehmatanud. Kõige rohkem nalja on aga saanud telefoniga rääkides, sest ka me emal on meiega väga sarnane hääl.

Milline on teie autoeelistus?

K: Mu lemmikud on džiibid ja sportautod. Ma nägin Miamis käies väga palju ilusaid autosid, selliseid, millel uksed avanevad üles, aga ütlen ausalt, et ma ei tea nende marki. Mulle on tähtis, et auto oleks soliidne, pereauto jaoks on veel vara. Me oleme Ferraris istunud, see on päris ilus.

M: Ja mõnusat häält teeb kah! Mulle meeldivad rohkem madalad sportautod. Põhiline, et sõiduk oleks ilus, mootori ja muude asjade üle laseks mõnel targemal otsustada.

Kuidas pidutsete?

K: Käime sõbrannadega väljas tantsimas.

M: Tavaliselt tantsimegi terve õhtu.

 

Millega peale teletöö tegelete?

M: Ma töötan meikarina ja tantsin tantsugrupis Egoist. Me mõlemad õpime EBSis ärijuhtimist, aga praegu oleme akadeemilisel puhkusel, sest teisi toimetusi on palju. Koolis tuleb käia korralikult, ei taha seda poolikult teha.

K: Ma olen lisaks Egoistis tantsimisele naistelehe Pink Café ilu- ja moetoimetaja ning töötan meediafirmas MYTV. Me alles avastame maailma.

Mis on saanud ansamblist No Limits?

M: Bändil on praegu vaikelu ja me ei lükka ise kah eriti takka, sest nii palju on teha. Küllap varsti hakkame aktiivsemalt tegutsema.

K: No Limits ootab oma aega, praegu seisab asi uute lugude valmimise taga.

Kui lähedased te olete?

M: Me oleme parimad sõbrannad, kes usaldavad teineteisele kõik oma saladused. Kohtume iga päev ja arutame maailmaasju. Me ei pea teineteise arvamust küsima, sest mõtleme ühtemoodi. Aga sellist asja, nagu räägitakse, et kaksikutel kolmas silm ütleb, et õel on valus ja siis tunnen ka mina valu, meil küll pole.

K: Me oleme parimad partnerid ja abistame teineteist kõiges. Kui õel läheb kehvasti, siis olen ka mina kurb, ja vastupidi. Õde on mu hingesugulane.

Kuidas lahendate olukorra, kui märkate korraga poes mõnd ilusat riidehilpu?

K: See, kes esimesena ütleb, et päris lahe, saab rõiva endale.

M: Paari eseme puhul oleme teinud möönduse ja mõlemad selle ostnud, aga üldiselt meile ei meeldi ühtemoodi riides käia. Lapsepõlves saime sellest isu täis.

K: Meil on hea koos šopata. Ma saan Mari peal vaadata, kuidas näiteks saapad mulle sobiksid. Me püüdsime vahepeal tublisti erineda, lõikasime isegi teistsugused soengud, aga nüüd on need jälle sarnaseks läinud.

Millised on teie harrastused?

K: Tantsimine, reisimine ja mood. Varem käisime palju rulluiskudega sõitmas. Nüüd olen koos oma noormehega golfi avastanud.

M: Ma teen kogu aeg midagi. Käisin ka korra golfiväljakul, aga väga raske oli. Ma ei saanud eriti pallile pihta.

Millega tuleviku seote?

K: Ma võiksin tulevikus tegutseda ilu-, moe- või meediaalal. Siht on olemas, kuid sellest on vara rääkida. Hetkel viskab elu nii palju erinevaid katsumusi teele. Tahan olla tulevikus see õnnelik inimene, keda seob hobi ja töö.

M: Meile pakuti vahepeal iga päev midagi uut, nii et ei oskagi valida. Kindlasti tahan end teostada meikarina.

Kui sageli omavahel konkurentsi tunnete?

K: Harva ja seegi polegi päris konkurents. Me pigem aitame teineteist edasi. Samas pole me eriti oma sarnasust ära kasutanud, näiteks koolis tahtsime õppetükid ise selgeks õppida, et neist ka kasu oleks.

M: Ma ei tunne konkurentsi. Pigem on kaksikuteks olemisest kasu, sest vaevalt me üksi oleksime nii kaugele jõudnud.