"Artikkel „Kas kaunis raadiohääl Brigitte Susanne Hunt on meid kõiki lollitanud ja semmib ikka hoopis Nubluga?“ esitab küsimuse, kas Hunt on avalikkust siiski eksitanud ja semmib ikkagi Nubluga. Artiklis tuuakse välja, et neiu figureerib avalikkuse ees koos Ron Nõmmega, kuid tema tegelik silmarõõm on hoopis räppar Nublu. Artiklis lükkab Brigitte Susanne Hunt oma suhte Nubluga ümber," seisab Pressinõukogu kodulehel.

Neiu kaebas Pressinõukogule, et kui temalt loo jaoks kommentaari küsiti, siis ütles ta, et pole räppar Nubluga suhtes. Lisaks väidab Hunt, et artikli juhtlõigus on faktivead. Hunt palus faktivead parandada, kuid tema väitel seda ei tehtud.

Elu24 ütles aga Pressinõukogule, et Hunt ja räppar Nublu nii-öelda suhte kohta on varem ka teistes kanalites spekuleeritud ja siis pole Hunt seda ümber lükanud. Lisaks ütles väljaanne, et Hunt kinnitas oma suhet Nubluga ka neile. Jääb selgusetuks, kas tegemist oli tähelepanuvajadusega või sai keegi millesti valesti aru.

Lõpuks otsustas Pressinõukogu, et Elu24 ei eksinud ajakirjanduseetika koodeksi vastu, sest Brigitte Susanne Hundile anti sõna.

Pressinõukokku kuuluvad muuhulgas pikaaegne kohtunik Helve Särgava, Õhtulehe peatoimetaja Martin Šmutov, ERRi veebiuudiste ja portaalide juht Urmet Kook, Kunstiakadeemia professor David Vseviov ja paljud teised.