"Mul puudub mälestus sellest, kuidas haiglasse sattusin, käeluu läbi nahkjaki turritamas. Väga punk-rock vigastus," kirjutas 54-aastane muusik, kes murdis õnnetuses lisaks käeluule kolmest kohast ka õla ning samuti luu vasaku silma juures. Muusiku "kokkulappimiseks" kulus kirurgidel viis tundi, kolm metallplaati ja 18 kruvi.

Bono sõnas, et plaanib pool aastat esinemistest pausi pidada, et end kuidagi tuuri ajaks vormi saada, kuid lisas ka, et pole kindel, kas enam kunagi kitarri mängida saab.

"Taastumine on olnud raskem kui oleksin arvanud," nentis ta. "Seda kirja kirjutades pole veel selge, kas saan kunagi veel kitarri mängida. Mu bändikaaslased on mulle õnneks siiski meelde tuletanud, et ei nemad ega lääne tsivilisatsioon ei sõltu sellest, kas ma pilli mängin või mitte," lohutas ta ennast.

Suurimaks traumaks ei pea iiri rokkar aga sugugi mitte füüsilist vigastust, vaid haavatud uhkust. "Kõige hullem vigastus on mu iirlase uhkus, sest kui mind haiglasse viidi, siis leiti mu spordiriiete alt musta-kollase kirjud lycra-lühkarid. Jah, LYCRA! See pole väga rokenroll...," naljatas ta.