Juhtum olevat aset leidnud 2002. aastal Las Vegases. Politsei sõnul pihtis naine möödunud nädalal ametivõimudele, et viibis toona Jamie Foxxi kodus peetud peol, kus mees üritas temalt suuseksi välja pressida, kirjutab TMZ. Naine väidab, et Foxx lajatas talle ootamatult oma meheau näkku.

Süüdistaja ütleb, et pärast intsidenti käskis üks Jamie sõpradest tal majast lahkuda. Järgneval päeval olevat ta Los Angeles läinud arsti juurde, et ravida juhtumist tingitud rasket paanikahoogu. Politsei tegeleb hetkel juhtumi uurimisega.

Jamie Foxxi advokaat Allison Hart ütles väljaandele TMZ: “Jamie eitab, et selline intsident oleks kunagi juhtunud ja ta kavatseb esitada Las Vegase politseile ka naise vastu süüdistuse. Jamie kuulis tema jaburatest väidetest, mis olevat aset leidnud 16 aastat tagasi, alles teisipäeval, kui TMZ tema esindajate poole pöördus.”

“Juhtumist pole politseile teatatud ei aastal 2002 ega ka hiljem, sest seda pole kunagi juhtunud,” lisas Hart.

Süüdistaja sõnul olevat teda #MeToo liikumine inspireerinud oma looga viimaks päevavalgele tulema. Ta soovib, et intsident dokumenteeritaks juhuks, kui mõnel teisel ohvril on sarnane lugu rääkida.