Elu mehe uuel kihlatul Crystal Harrisel (24) ei saa tõanäoliselt kerge olema.

Hugh Hefnerit ümbritsevat tema kodus alati kolm kuni viisteist tüdruksõpra ning lemmik saab privileegi jagada mehega magamistuba.
Ülejäänud võivad seal vaid aeg-ajalt "külas" käia.

Izabella St James meenutas, et tüdrukute eluruumid olid mustad ning koledalt möbleeritud. Tube ei tohtinud oma tahtmise järgi sisustada ning Hugh nõudis kõikidesse kreemikaid vaipu ja roosasid seinu.

St James meenutas ka Hefneri magamistoa vaipa, mille hävitasid Kendra Wilkinsoni koerad. Koerte väljaheidetesse astusid tüdrukud pimedas sisse.

Playboy boss andis tüdrukutele reedeti tuhat dollarit nädalaraha, mida ta jagas alati pärast seda, kui oli koerte väljaheiteid korjanud. Raha jagamine olevat väga alandavaks protseduuriks muudetud.

Vanamees määras tüdrukutele karmid kodus olemise ajapiirid. Kell 21 pidid kõik kodus olema ja erand kehtis vaid siis, kui koos Hefneriga ööklubisse mindi.

Ööklubis viskas Hefner poole peo ajal Viagra kurku ja käskis kaaslastel kohe kaasa tulla, vastasel juhul ei suutvat ta oma öiseid vägitegusid korda saata.

Seksimisel kehtib häärberis nn koodkeel. Kui tüdrukul on seljas pidžaama alaosa, tähendab see, et ta ei taha öösel seksiga tegeleda.

Jill Ann Spaulding väitis, et Hefner ei kasutanud temaga olles kunagi kondoomi.

"Suguhaiguste eest mingeid kaitsevahendeid ei kasutatud ning samuti ei käidud testimas.
Tahtsin teada saada, kas selle valdkonna jumal teab seksist rohkem kui meie, kuid tema vedeles voodis nagu surnud kala," meenutas Spaulding.