10 aastat modellinduses tegutsenud Karmenil on küll tähtsaid saavatusi kamaluga, kuid Ameerika Vogue'i kaanel ilutsemine on veel tegemata. "Ma loodan, et see on reaalne. See oleks küll üks unistus, et Ameerika Vogue'i kaanele saada. Ülejäänud tuleb, mis tuleb, aga see on see mida ma väga tahaks," unistab Pedaru.

Karmen tõdeb, et modelli töö pole ka ainult mee lakkumine. "Inimesed koguaeg käperdavad sind ja kogu aeg on sul kõik ümber. Sa oled põhimõtteliselt nagu puupulk, mida ringi visatakse. Kui ikka võõraste inimeste puudutused ei meeldi, siis on see päris julm. Samas kõik, mis sa tagasi saad, on super!"

Samuti võib modellindus olla ka tervist kahjustav. "Oleneb sellest, kuidas sa elad. Mina naudin iga hetke. Tervist kahjustab kindlasti pidev reisimine. Aastaid tagasi tehti palju narkootikume, aga praegu inimesed isegi ei suitseta enam. Kõik on rohkem tervislikuks läinud."

Kõige rohkem pidanud kannatama Karemni jalad. "Tänu kitsastele kingadele on minu jalad nii õudsad ja mul alati kasvavad küüned ka sisse. Oen seetõttu pidanud käima isegi operatsioonidel. Mul on number 41-42 jalg, aga tavaliselt pean ma jalga panema näiteks kingad suurusega 38. Päris valus on, aga ma ei saa hakata vinguma, sest see on ikkagi töö. Käin ruttu ära ja võtan kingad jalast," ei tee vapper naine tööga kaasnevatest muredest siiski suurt numbrit.