"Sain just teada, et täna (üleeile, 27. nov - toim.) minu head sõpra, ameeriklannat, kes elab Eestis, maksab Eestis makse, loob töökohti ja on õnnelikult abielus, jalutas oma koeraga ning rääkis telefoniga, kui teda ja tema koera ründasid kaks Eesti meest, ühel sinise lille märk (EKRE logo) rinnus, karjudes: “Go home foreigner, go home.”," kirjeldas juhtunut Hindriks.

Nii naine, kui ka koer said viga, kuna mehed viskasid suurte kividega. "Kas see on rahvuslus? Kas see ehitab tugevamat Eestit? Ma usun, et isegi 5-aastase matemaatika ütleks, et see ainult lõhub Eesti vaeseteks väikesteks tükkideks. Ma pole mitte kunagi rohkem olnud meie riigi pärast mures kui praegu. Süda läheb pahaks mõttest, et me laseme sellistel asjadel juhtuda," lisas ta.

Postitus on kogunud kahe päevaga palju toetust, kuid ka kommentaaridest leidub parastajaid. Hindriksile on vastanud ka EKRE liige Jaak Madison. "Selliste juhtude jaoks on olemas politsei, kes kindlasti ka uurib tõsiselt selliseid juhtumeid. Kuid sildistada siin rukkilille logo pärast siin EKREt on aga teisipidi madal, sest 1) rukkilill rinnus ei esinda tänaval tervet erakonda, 2) võimalik provokaator, kelle liimile minna," kirjutas Madison.