Cosmopolitani moetiim eesotsas Karolin Kuusikuga valib Solarise aatriumis toimuva kampaania \"Teksades rinnavähi vastu\" heategevuslikul üritusel 28. mail kõige ägedama teksakandja.

Veebiajakiri Femme koostöös Eesti Vähiliiduga korraldab 28. mail kampaania "Teksades rinnavähi vastu", kutsudes kõiki samal päeval kandma teksasid ja roosat linti rinnas. Ühtse rõivastuse eesmärk on näidata, et hoolid endast, lähedastest ja neist, kes põevad rinnavähki.

Kell 18.00 oodatakse Solarise keskuse aatriumisse heategevuslikule üritusele kõiki, kes lemmikteksad jalga tõmmanud. Nende seast valib moetiim eesotsas Karolin Kuusikuga kõige ägedama teksakandja, keda premeeritakse Pepe Jeans Londoni 1000-kroonise kinkekaardiga; eriauhinnad on välja pannud Decléor.  
Võid ka oma vanad või lemmikteksad lihtsalt ühes võtta, sest toimub teksade tuunimise töötuba. Lisaks saab keerutada loosiratast ja toimub heategevuslik koogimüük. Kogu päeva ja õhtut kohvikus Komeet juhib Tauri Tallermaa.

Karolin Kuusik teksadest: "Olen isiklikult absoluutselt teksakauge inimene. Et nüüd valin parimat teksakandjat, panen esimest korda üle kahe aasta ka ise teksad jalga. Pean need sõbrannalt laenama, sest mu kapis ei leidu hetkel ühtegi paari!" Tuntud stilist, kes hindab teksade moeajaloolist väärtust, lisab kõikidele külalistele inspireeriva moenipi: "Neutraalsete teksade nägu saab totaalselt muuta, lisades karmi nahktagi, valge sitspluusi või hoopis ruudulise grungesärgi."

Kell 20.00 jätkub pidu kohvikus Komeet, kus esineb Birgit Varjun. Pilet hinnaga 100 krooni sisaldab lisaks Birgiti esinemisele tervitusjooki ja suupistete valikut. Lauda saab broneerida, helistades kohvikusse telefoninumbril 614 00 90.

Kogu heategevusliku ürituse eesmärk on koguda raha Eesti Vähiliidule, mis tegeleb rinnavähi ennetus- ja teavitustegevusega.