"Jah, vastab tõele. Selline pakkumine tuli ning peale tõsist mõtlemist otsustasin selle pakkumise vastu võtta," kinnitab Kärt Anvelt Delfile.

"Olen Eesti Päevalehes töötanud selle loomisest alates, tõsi, vahepeal oli ka kahe aastane paus – 2005-2007. Mulle meeldib väga kirjutada. Ning Eesti Päevalehe kollektiiv on unelmate meeskond, mind on siin väga hoitud ja mina olen inimesi hoidnud. Aitäh kõigile! Aga, kuigi see lause võib kõlada kulununa, vajab inimene uusi väljakutseid," selgitab Anvelt põhjuseid täna ilmsiks tulnud otsuse taga.

"Olen aastate jooksul teinud päris palju telesaateid ja dokumentaalsarju, mis tähendab, et televisiooni tegemine ei ole minu jaoks päris võõras," jätkab Anvelt, kes on televaatajatele juba tuttav.

Anvelti sõnul jätkab "Radaris" suuresti sama meeskond. "Kuid kindlasti ei jää täitmata lahkunud inimeste ametikohad. Kuna ma ei ole veel tööd uues kohas alustanud, on sellest vara rääkida. Sama moodi sellest, kas ja mis "Radaris" muutub. Esmalt tuleb otsad kokku sõlmida minu praeguses väga pikaaegses töökohas Eesti Päevalehes," sõnab ta.

"Marii Karell on teinud ära tohutu töö ja ma hindan teda ning tema tehtut väga. Marii on professionaal, kellelt on palju õppida," tõdeb Anvelt.

Juuni algul sai teatavaks, et seni "Radari" peaprodutsendi ja saatejuhi rolli täitnud Marii Karell lahkub poolte kokkuleppel ametist. Koos Karelliga lahkus ka "Radari" tegevprodutsent Siim Männik, kes on ühtlasi Karelli abikaasa. Samuti lahkusid toimetusest ajakirjanikud Hannes Sarv ja Deisi Helemäe-Sarv.

Infot kinnitab ka Postimehe uuriva toimetuse juht Holger Roonemaa, kes kirjutab Twitteris, et tal on hea meel Kärt Anvelti lisandumise üle meeskonda.