Seriaalis ``Pilvede all`` naistearst Piret Jakobsoni kehastav andekas näitlejanna naudib lisaks leivatööle väga ka kokkamist, kalapüüki, fotograafiat ning korvpalli. "Samas meeldib mulle ka kududa. Ja meie pere mehed enam juuksuris ei käi," räägib Inga oma tegemistest.

Ta ei kokka mitte üksnes oma perele, vaid kuulub lausa supiklubisse, kirjutab Naistelehe Nipiraamat. Auväärt klubi sai sõpruskonnas alguse mõttest, et mehed peaksid tervislikumalt sööma - ehk siis mitte ainult liha ja kartulit, vaid ka suppi. "Nüüd on nii, et iga kuu esimesel nädalavahetusel on ühel perel meeldiv kohustus keeta suppi umbes 30 inimesele," räägib Inga. "Mulle väga meeldib süüa teha!" teatab ta.

Teine tutvustel baseeruv klubi, kuhu Allik kuulub, on kalandus - ja kultuuriklubi Kiisk. Ootamatult alguse saanud hobi on viinud selleni, et Ingal ja tema elukaaslasel Toomas Lungel on täna isegi oma väike laev ja Inga ootab väga, millal tsaab sellega Emajõele minna, õnged sisse lasta,  ujuda.

Üks üllatus on veel. Kui sarjas "Pilvede all" mängib Elisabet Tamm uhket Mari Jakobsoni, kes endalegi ootamatult õpetajaks sattus, siis päris elus on õpetajaametit pidanud hoopis Inga. Lavaka ajal oli ta kurtide koolis abikasvataja - seega oskab ta ka viipekeelt, hiljem õpetas Tabasalu ühisgümnaasiumis ja Arte gümnaasiumis kokku kaks ja pool aastat matemaatikat ning kirjandust ja oli ühele klassile klassijuhatajaks.