Nick Rowan

Mäletatavasti oli Aidensfieldi küla esimene õnnetu konstaabel Nick Rowan - tema arstist naine Kate suri vähki ja mees jäi vastsündinud tütrega leseks. Lõpuks armus ta siiski uuesti - külakooli õpetaja Jo`sse ja koos kolisid nad Aidensfieldist ära.

Mike Bradley

Pärast Nicki tuli Aidensfieldi Mike Bradley, kes abiellus kohaliku advokaadi Jackiega. Naine jättis ta aga maha. Seejärel hakkas Bradley käima arst Triciaga, kes paraku sai enne nende kihlumist ratsutamisõnnetuses surma. Bradley jättis pärast seda Aidensfieldiga hüvasti.

Stephen Crane

Pärast konstaabel Bradley lahkumist tuli Stephen Crane. Ta ripsutas tiiba baaridaam Ginaga, aga sai enne tõsise armuromaanini jõudmist töökohustuste täitmisel surma.

Rob Walker

Seejärel täitis Aidensfieldi külavõmmi koha kohalik poiss Rob Walker. Ta armus doktor Helenisse ja nad abiellusid, kui Helen oli oma eelmise abielu lahutanud. Kahjuks jäi nendegi abielu lühikeseks, sest Helen hukkus plahvatuses. Robile pakkus lohutust medõde Carol Cassidy. Kui Rob sai ametikõrgendust, kutsus ta Carolit endaga kaasa, kuid naine ei läinud, sest leidis, et nende suhtel pole tulevikku - mees leinas ikka veel Helenit.

Phil Bellamy

Teistelgi Ashfordly politseinike elu pole lihtne olnud. Sarja algusest saati on Phil Bellamy olnud sisse võetud baaridaam Ginast. Nad on mitu korda kokku-lahku kolinud ja matnud ka ühise lapse. 2006. aastal vändatud seeriates abiellus Phil hoopis Debbiega, aga nende teed läksid lahku ja Phil leidis end taas Gina kaitsva tiiva alt. Nad abiellusid, ent nende õnn ei kestnud kaua - Phil sai tulevahetuses surma.

Dennis Merton

Politseiülem Dennis Mertoni abielulugu polnud samuti õnnelik. Tema abiellus sõnaka medõe Jenny` ga, kuid naine haigestus raskekujulisse ärevushäiresse. Et ta saaks õiget ravi, pidi Dennis jätma töökoha ning kolima koos naisega suuremasse linna.

Joe Mason

Hetkel näeme sarjas Joe Masonit. Tema süda kuulub samuti halastajaõele Carolile. Kuidas neil läheb, näitab aeg ...

Hea lugeja! Kes neist on olnu sinu lemmikuim politseinik?