1. Steven Tyler. Oma autobiograafias kirjutas Tyler oma kokaiini ja heroiini sõltuvusest. Ta kulutas miljoneid, müüs maha on Porsche, lennuki ja isegi maja.

2. Philip Seymour Hoffman. Kui ta suri 2014. aastal üledoosi tõttu, leiti Hoffmani elamisest 70 kotti heroiini ja erinevaid retseptiravimeid.

3. Courtney Love. 1990ndate aastate vältel vaevles Love heroiini sõltuvuse käes. 2015. aastal vändatud dokumentaalfilmis, mis kannab nime "Kurt Cobain: Montage of Heck", ütles Love, et kasutas narkootikume isegi siis, kui ootas oma last Francis Bean Cobaini.

4. Tom Petty. Ka Petty oli narkootikumide küüsis 1990ndatel aastatel. Kuigi ta ei rääkinud sellest tollal, siis tunnistas ta seda dokumentaalis "Petty: The Biography". Petty läks ravile 2000ndate alguses.

5. Russell Brand. Mees on olnud küll alates 2000. aastast heroiinivaba, kuid ütles siiski kord, et tal olid narkootikumidega täiesti omaette kogemused.

6. Janis Joplin. Kahjuks suri Joplin heroiini üledoosi 1970. aastal. Mõelda vaid, kui ta oleks elanud kauem. Milline andekas muusik.

7. Samuel L. Jackson. Enne, kui temast sai üks tuntumaid nimesid Hollywoodi-tähtede seas, võitles ta tõsise narkosõltuvusega. 1991. aastal läks Jackson võõrutusravile.

8. Kurt Cobain. Ta ütles alati, et kasutab heroiini eneseraviks, sest tal oli miski kõhumure, mis tekitas palju valu. Suured doosid ei mõjunud Nirvana muusikule aga hästi. 1994. aastal sooritas ta enesetapu.

9. Nicole Richie. Ta oli sõltuvuses heroiinist ja kokaiinist juba ajaks, kui ta oli vaid 20-aastane. Samas on ta olnud puhas juba 2003. aastast.

10. Angeline Jolie. 1999. aastast on video, milles on näha Joliet, kes vaevleb heroiini küüsis. Näitlejanna ise on väitnud, et elas vaevalt üle oma elus tumeda ja ohtliku aja.

11. Coco Chanel. Väidetavalt tarbis maailmakuulus moelooja aeg-ajalt heroiini.

12. Jim Morrison. Ta suri heroiini üledoosi 1971. aastal.

13. Jimi Hendrix. 1970. aastatel sai Hendrix trahvi, sest ta omas heroiini ja hašišit, kui ta oli Toronto lennujaamas.

Allikas: ranker.com