Samal ajal kui rokkar Tanel Padar (35) treenib triatloniks, tuunib muusik Kristjan Kasearu (30) hoopis oma vene keele oskust!

Vene keelt tudeerib Kristjan selleks, et tunda end kodusemalt septembri alguses Sotšis toimuval rahvusvahelisel laulukonkursil „Uus laine 2016“, kus ta astub üles ühe finalistina ja esineb laval Vene poptähe Njušaga! Erinevalt Eurovisioonil artisti saatvast suurest tiimist on Kristjanile abiks vaid hääleseadja Zoja Hertz, kes käis mehega kaasas ka aprilli lõpus toimunud poolfinaalides Moskva Music Hallis. „Õnneks on korraldajate poolt kaetud sõidukulud, samuti saatsin neile juba oma mõõdud,“ seletab Kristjan. „Mulle õmmeldakse spetsiaalne esinemisgarderoob. Enne Moskvast lahkumist sain ka nõuded kuidas finaaliks valmistuda.“
Sellel nädalal peab Kristjan esitama korraldajatele oma kolmest laulust koosneva repertuaari, millest kõige põnevam ongi just duett Venemaa superstaar Njušaga, kes oli ka viimase Õllesummeri peaesineja. „See on väga äge uudis, just tänu sellele, et oleme ühe generatsiooni lauljad,“ rõõmustab Kasearu. Suurest edust Venemaal ei ole Kristjan veel jõudnud unistada: „Kindlasti tundub see võimalus ahvatlev, aga kõik, mis peab tulema, see tuleb. Ma ei ole siin hetkel millegagi seotud ja iseenda peremees, kõik uksed on valla.“ Muide, samal võistlusel osales edukalt ka Kristjani hea sõber Uku Suviste (33), kes tõi 2010. aastal võistluselt kaasa kolmanda koha!