Reedeks peab London välja nägema vinks-vonks ja pidurüüs. Elu tähtsaimal päeval loodavad prints William ja tema kihlatu Kate, et kaunid rõivad tõmbavad tähtsal päeval selga ka tavainimesed.

"Soovime, et kohalviibijad tunneksid end tõeliste pülmakülalistena," rääkis Londoni linnapea Boris Johnson väljaandele Daily Mail.

Just sel põhjusel loodetakse, et lisaks peorõivastele sätivad naised pähe ka ehtbritilikud peokübarad.

Hyde Park ja Trafalgari väljak  on 29. aprillil täis lustivaid inimesi. Linnarahvale mõeldud peol pakutakse sümboolse summa eest šampanjat, kooki ja traditsioonilist Pimms-booli. Kohale tuuakse hiiglaslikud teleekraanid, et kõik suursündmusest täies mahus osa saaksid.

Turvalisuse eesmärkidel on pidulistel keelatud kaasa võtta grille, telke ja klaasesemeid. Vihmavari on siiski lubatud ning tõenäoliselt võib seda ka vaja minna - nimelt lubatakse Londoni kohale reedeks  pirakaid äikesepilvi ja vihmasadu.

Politsei pressiesindaja andmeil ollakse ka võimalike terrorirünnakute jaoks kõrgendatud tähelepanus. Just sel põhjusel on koguni 60. inimesel keelatud sel päeval pealinnas viibida või sinna saabuda. "Tõsi, tänase päeva seisuga pole meile mingeid vihjeid laekunud, et midagi halba võiks toimuda, kuid kõige jaoks tuleb valmis olla."