"Mul on olnud üks õnnelik elu," tõdes näitlejanna Katrin Karisma LP-le antud intervjuus. "Ema ütles alati, et mul on sellepärast hambad kogu aeg väljas, et nahk on liiga lühike. Aga meri ja sport on minu elus ka alati tähtsal kohal olnud," tunnistas ta ja lisas, et meri on talle olnud suureks toeks.

"Võrdlesin ennast merega, et meri on suur, tugev ja võimas, aga mina olen palju võimsam, sest mina mere sisse saan minna, aga tema oma piirist edasi ei saa."

"Ma olen püüdnud anda oma lastele kõik, mis mul on olnud. Mari ja Ivo kasvamine langes sellesse aega, kui ennast kahe teatri ja laste vahel jagasin," rääkis Katrin Karisma oma katsumustest pereelu ja näitlejatööd ühildada. "Mari ütles kord väiksena ühes intervjuus, et kui teised tüdrukud ootavad, et ema kodust ära läheks, siis tema ootab, et ema koju tuleks," meenutas Katrin ja lisas, et oli pidevalt jube väsinud ning võttis lapsi ka teatrisse kaasa.

"Kord jätsin nad rekvisiidiruumi tädide hoole alla, sest pidin minema etendust andma, kuid Ivo hakkas nutma ja ei lõpetanudki. See on üks raskemaid hetki laval olles, kui sa tead, et su laps lava taga nutab. Aga mis seal ikka, tuli oma töö ära teha."

"Ma olen oma laste üle väga uhke. Ivo on logistikaettevõtja, Mari töötab SEB-s ja hakkab varsti ülikoolis filosoofiat lõpetama ning Piret on näitleja," jagas Katrin ja tõdes, et näitlemist ta ei oleks soovitanud, sest teab selle elukutse raskust ja valu.