See perekond tegeleb tõesti ainult tippudega! Kui tippmeikar Katrin Sanglal (41) on au meikida riigi esimest leedit, presidendiprouat, siis Katrini mees, Eesti tunnustatuim muusikarežissöör Hindrek «Masa» Maasik (41) meisterdab avalikkuse ees suurt kära tegemata vaid suurte staaride videosid! Eelmisel nädalal juhtis Masa vägesid Tallinnas Widescreen Studio ruumides, kus tohutu saladuskatte all sündis Eestisse saabunud 90ndate diskolegendi Haddaway (47) uus muusikavideo.

Baltimaade suurima, rohelise ekraaniga filmivõttepaviljon oli eelmisel teisipäeval siginat-saginat täis, sest sedasorti staare nagu Haddaway, kelle hittide hulka kuuluvad «What is love», «Rock my Heart» ja «Life», ei näe siin just iga päev.
Masa, kes on varemgi mitmetele staaridele, iseäranis Venemaa lauljatele ja bändidele, muusikavideoid treinud, juhtis Haddaway video filmimist isiklikult, kuid sellest rääkima ei kipu. Kuigi laulja saabus saladuskatte all, jäi ta Tallinna lennujaamas vahele Eesti jalgpallineiudele – nood püüdsid mehe kinni ja palusid tal oma lahkuvale peatreenerile Keith Boanasele üllatusena ühe loo esitada. Haddaway ütles tüdrukutele meeldiva vestluse ja laulu lõpus, et ootab kõiki külla oma peatuspaika, hotelli Telegraaf...
Widescreen Studiost öeldakse, et nende tiim oli muidugi elevil. «Mees on küll kuulus staar üheksakümnendatest, kuid käitus nagu tavaline inimene,» lisab Widescreeni esindaja.