Aastaid Tallinnas Lindakivi kultuurikeskuse suures kohvikus tasuta koos käinud pensionäride bridžiklubi oli sunnitud endale uue mängukoha leidma, sest keskuse verivärske direktor Katrin Siska hakkas neilt rendiraha nõudma.

  Lisaks teatanud ta, et kolmapäevased 5-6tunnised kaardimängud segavad teisi kohvikulisi.
Aprillis 10. sünnipäeva pidanud klubi solvanud just see, kui neile anti mõista, et nad segavad Lindakivis lõunatajaid. "See kohvik on ju nii tühi kogu aeg!" imestab Hiibus. "Siska küsitud 100kroonise rendiga oleksime nõustunud, aga kuidas me jäime 70kohalises saalis ette kümmekonnale lõunasööjale?!"
"Tutvustasin proua Hiibusele meie hinnakirja ja pakkusin igati soodsat kokkulepet - sümboolne 100 krooni terve päeva eest 20-30liikmelisele vahvale bridžiseltskonnale. Ta oli sellega kohe nõus," kinnitab Siska Õhtulehele, lisades, et nende majas on alati kõik meeldivad inimesed igas vanuses teretulnud.
 
Tasu nõudmist põhjendab direktor sellega, et klubi hõivavat kohviku igal kolmapäeval. "Kultuurikeskuse külalisi sel ajal sinna sumisevasse bridžiseltskonda lõunatama viia pole võimalik."
Eile veidi pärast keskpäeva igavles kohvikus vaid üksik teenindaja.
Kohviku töötaja Tatjana on kurb, et bridžiklubi majast välja tõrjuti. Seal olevat ohtralt vaba ruumi ka siis, kui 20-30 huvilist kaarte mängib. "Mis teha, see oli juhtkonna otsus. Väga kahju! Väga armas seltskond oli," viipab Tatjana aknaaluste laudade poole, kus aastaid kolmapäeviti kell 11 kaardimäng algas. "Nad tegid meile head käivet ka. Iga kord tellisid sööki-jooki oma 1000 krooni eest," lisab ta.