Muuhulgas öeldi Siskale tervisekeskuses arstide poolt, et õlu sisaldab naissuguhormooni östrogeeni ja sellest hakkavadki meestel arenema õllekõhud ja rinnanäärmed, vahendab SL Õhtuleht.

„Kusjuures kõige naljakam, et meeste vägijook õlu, mida mehed nii väga armastavad,” pajatab Siska. „Tuli välja, et õlu sisaldab naissuguhormooni östrogeeni, mis tekitab kõhtu ja tisse. Naistel, jah, on tore, kui kõhtu ja rinnapartiid näppida on, aga meeste puhul pole see eriti kena. Nii et meestel, kel rinnad ja kõht — kohe on näha, et see pole pärilikul teel tulnud, vaid tänu suurele sõbrale õlule.”

„Näiteks miks hakkab selg valutama,” seletab Siska edasi. „Sellepärast, et kõhus läheb kõik paiste, tursub ja organism ei suuda toitu seedida, kui jood ja sööd üheaegselt. Kõht vaatab, et süljega pole üldse midagi immutatud ja saadame edasi maksa. Maks aga ei saa hakkama ning seal tekib hull protest, kõik organid hakkavad mässama, paisuvad ning vajuvad allapoole. Nad ei suuda ülesandega hakkama saada. Siis tekibki punnkõht, mis muutub ajapikku üha suuremaks ning hakkab mõjuma seljale. Tõmbab seljalülid endaga kaasa.”

Lauljatar on otsustanud loobuda kohukestest, piimast, jäätisest. „Üritan, sest jäätisekokteilid mulle õudselt maitsevad, ja nendest ma ei loobugi. Loobun jogurtist — kõne alla tulevad vaid maitsestamata jogurt ja keefir,” lisab ta.

„Süües on veel äärmiselt oluline võtta amps täpselt selline, et ainult pool suud on toitu täis. Teise poole peab moodustama sülg,” teab neiu nüüd.

„See on hull pikk teooria, aga ääretult oluline,” nendib ta. „Soovitan selle teooria kõigil läbi käia, kas või korra elus ja mida varem, seda parem. Elame ju vaid korra. Vale toitumine lühendab aga eluiga ning ka figuur kannatab.”

Saade „Pärlipeegel” aga pole midagi sarnast „Sõbrannade” saatega.

Esimesed võtted on juba peetud. „Tunnen end kaamera ees väga hästi,” tunnistab ta. ”Klapime Katarinaga suurepäraselt, koos käime väljas niikuinii.”