Juba ülejärgmisel päeval võis Õhtulehest lugeda aga lugu "Kas Katrin Siska ehib end võõraste sulgedega?"

Lindakivi juht Siska ise usub, et kogu kära laada ümber paisus ebaloomulikult suureks.

"Ajakirjaniku väike eksimus mind peakorraldajaks tituleerides päästis kõiksugu emotsioonid valla ja nii see meediamull sündiski. Lõppkokkuvõttes polnud see loomulikult õigustatud ja minu suhtes äärmiselt ülekohtune," rääkis Siska Publikule.

"Olen edukalt viimased viis aastat rohkearvulisi meelelahutusüritusi korraldanud ja ideid mul jagub, mistõttu Õhtulehe artikkel mõjus naeruväärsena," lisas Siska.

Tänaseks päevaks on laada tegelik korraldaja, linnaosa asevanem Tiia-Liis Jürgenson ja Katrin Siska loo omavahel selgeks rääkinud: "Olen omalt poolt kinnitanud, et peakorraldajaks ma end nimetanud pole ja asi ants."

Siiski on kultuurikeskuse juhataja Katrin laada õnnestumise üle õnnelik: "Kultuurikeskus Lindakivi tagusel platsil aset leidnud sibulalaat osutus igati menukaks, rahvast oli terve väljak hommikust õhtuni täis ja kiidusõnu kuulsime veel tänagi. Nüüd siis teame, et taolised ettevõtmised on populaarsed ja peame seda ka edaspidi silmas. Lasnamäe LOV-l on plaanis veel sel aastal huvilisi taas vahva laadaga üllatada!"