Kadi Viljak (33) süüdistab oma alluvat Anna-Mariat (26), et too virutanud tema arvutist pilte, kus Kadi sulistab vannis leludega ning poseerib pesus voodis, vahendab Kroonika.

Viljak on kindel, et just Galojan saatis fotod ka skandaalsesse Inno ja Irja Tähismaa blogisse, kus iga päev avaldatakse üks Kadi poolpaljas pilt.

Kadi selgitab, et pildid asusid lühikest aega tema arvutis, mille naine andis Galojanile tööl kasutamiseks.

“Tegime talle eraldi paroolid ja kuna mul oli aeg-ajalt üht-teist sealt vaja, logisin ka mina end end pidevalt sisse. Arvan, et ühel hetkel unustasin end välja logida, mistõttu avaneski Galojanil hea võimalus pilte näpata,” arvab Kadi teadvat, kuidas tema pildid Galojanini jõudsid.

“See on haige jutt. Kui ta julgeb mind süüdistada, siis luban talle juriidilist vastukaja,” pahandab Galojan.

Anna-Maria lisab, et teda ajanud marru tõik, et Viljak jälginud tema töiseid e-kirju. Nüüd on ta Viljaku töövaidluskomisjoni andnud.

Praegu on Galojan töölt kõrvaldatud. Ta tõi 13. oktoobril oma tööandjale haiguslehe. Haige oli Galojan üle kuu aja.

Tööandjana üllatab Viljakut, et hoolimata haiguslehel viibimisest, on Galojani telefoniarve utoopiline — 4000 krooni.

Viljaku jaoks oli viimane piir, kui haiguslehel olev Galojan korraldanud üle-eelmisel esmaspäeval restoranis filmipeo ning eeldanud, et tema sellest teada ei saa.

Läinud neljapäeval sai Viljakul mõõt täis ja ta tegi politseile Galojani vastu avalduse fotode varguse kohta.

See pole Anna-Maria Galojanile esimene varguse kahtlustus. Nimelt kinnitasid veebruaris Eesti Euroopa Liikumise liikmed veidi enam kui 800 000kroonise nõude tema kui endise juhataja vastu.