Kuigi mitmetel andmetel on teada, et mehe varanduse suurus ulatub kuni 155 miljoni dollarini, kuulutas hittlooga "Get Rich Or Die Tryin'" tuntust kogunud 50 Cent läinud nädalal välja isikliku pankroti ja vannub, et tal pole hinge taga enamat kui 4,4 miljonit, mis on teenitud 10 sendi kaupa tema kümnete miljonite müüdud plaatide pealt.

Mees kinnitab, et kõik ta Lamborghinid, Bentley'd ja Rolls Royce'id olid laenatud ning mõeldud vaid edvistamiseks ehk nii-öelda toss ja peeglid, kirjutab Page Six. "Kõik olid renditud," sõnas 40-aastane räppar, õige nimega Curtis Jackson, eile kohtule.

"See kõik on nagu muusikavideotes - korraks kõik sähvib, aga siis antakse tagasi," rääkis räppar, kellel - tuleb välja - omab ka vaid üksnes kolme kuldketti, kuigi mees alati väga silmapaistvate ehetega avalikkuse silma all esineb, lastes neid vahepeal ümber teha ja muul ajal vahelduseks ka juveliiri käest mõnda laenuks võttes. Ka kallist kella ta ei kandvat - tavalist plastikust Casio G-Shocki.

Artist sattus kohtu alla, kuna postitas 2009 aastal pahatahtlikult internetti seksivideo 33-aastasest Lastonia Levinsonist, et maksta kätte oma kauaaegsele rivaalile, räppar Rick Rossile, kes naisega 2003. aastal lapse sai. Video müüs 50 Centile aga hoopis selle autor, Levinsoni ekskallim Maurice Murray.