Hittloo "Hero" autor lausus värskes intervjuus, et ta küll tunneb end abielumehena, kuid üksteisele igavest truudust pole nad Annaga veel vandunud, vahendab Metro. "Kui sa oled kellegagi nii kaua koos olnud, siis tundub see nagu abielu," seletas Iglesias. "Ma küll pole abielus, kuid tahaksin seda võib-olla tulevikus teha."

Mõned nädalad tagasi pani Enrique Iglesias meedia kihama, kui suudles Kiievis toimunud kontserdil ennastunustavalt fänniga otse laval (Loe lähemalt SIIT). Mehe sõnul ta pärast intsidenti kodus pahandada ei saanud: "Ta on väga lahe, ta on kõige lahedam. Ta on suurepärane. Ta teab, et ma armastan oma tööd ja ta on kõige selle poolt."

Enrique Iglesias on olnud paar tennists Anna Kurnikovaga juba alates aastast 2001. Staarid armastavad privaatsust ja möödunud aastal ei teadnud näiteks keegi, et nende perre on sündimas kaksikud. Perre sündisid kaksikud poiss ja tüdruk, kellele pandi nimeks Nicholas ja Lucy. "See on uskumatu, üks parimaid tundeid siin maailmas," kommenteeris Enrique isaks saamist.